5 x september favorites

5 x september favorites

De maand september zit er bijna op, morgen begint oktober. Help, wat gaat de tijd toch snel! September was een maand van veel veranderingen, mijn eerste maand als stagiaire, mijn eerste maand in mijn eigen plekje en de maand waarin ik probeerde mijn eetpatroon aan te passen. Een aantal items waren deze maand echt onmisbaar en die wil ik graag met jullie delen.

Blender
Ik ben geen fan van ingewikkelde ontbijtjes, ’s ochtends lig ik liever 10 minuten langer in bed dan dat ik me uitsloof ik de keuken. Toch wil ik graag mijn dag beginnen met een gezond ontbijtje wat ook nog eens vult. Ik heb veel positieve dingen over havermout gehoord, maar havermoutpap krijg ik gewoon niet weg. Daarom besloot ik het in een smoothie te verwerken. Beetje yoghurt, diepvriesfruit en wat havermout in de blender en klaar. Voor mij de oplossing voor mijn ontbijtjes dilemma.

Mijn bril
Zo’n vier jaar geleden kreeg ik een bril, voornamelijk voor mijn hoofdpijn. De eerste weken droeg ik hem heel veel, maar op een gegeven moment werd het steeds minder. Ik kan prima een dag doorkomen zonder bril zolang ik niet de hele dag naar een scherm sta. Helaas gebeurt dit wel op stage en de eerste twee weken kwam ik iedere dag met hoofdpijn thuis. Gelukkig realiseerde ik mij dat ik mijn bril nog had liggen en sindsdien draag ik hem iedere dag. Een hele dag naar een scherm staren maakt mij nog steeds niet heel gelukkig, maar ik heb geen hoofdpijn meer.

Fietspomp
Niet het meest interessante product van dit lijstje, maar wel heel erg handig. Ik weet niet waarom maar mijn achterband is in een onwijs slechte staat deze maand. Wekelijks moet ik hem een keer of drie oppompen omdat jij langzaam leegloopt. Zonder fietspomp had ik een probleem gehad.
Helaas is mijn band vrijdagochtend helemaal leeggelopen en ik vrees dat ik mijn bandenplak skills eens moet testen.

Houten tafeltje voor mijn laptop
Tijdens een bezoekje aan Ikea kwam ik een houten’tafeltje’ tegen voor mijn laptop. Netflixen doe ik het liefst vanuit mijn bed en ook een groot deel van mijn blogs schrijf ik met mijn laptop op schoot. Dit houten tafeltje is ideaal omdat ik op deze manier vanuit mijn bed kan werken.

Notitieboekjes
De afgelopen weken heb ik weer heel wat interviews gedaan en ik ben nergens zonder notitieboekje. Ik heb overal notitieboekjes liggen en ik denk dat je als blogger/journalist de deur niet uit kan zonder notitieboekje. Op die manier kun je altijd iemand interviewen en aantekeningen maken of je nieuwste bloginspiratie opschrijven.

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.