6 x artikelen die ik voor indebuurt Zwolle schreef

6 x artikelen die ik voor indebuurt Zwolle schreef

Inmiddels loop ik ruim een maand stage bij indebuurt Zwolle. Dit is een lokale nieuwswebsite waarop alles gedeeld wordt wat met Zwolle te maken heeft. Indebuurt is onderdeel van de Persgroep, de uitgeverij van een aantal Nederlandse kranten. Iedere dag schrijf ik twee of drie artikelen, te veel om met jullie te delen. Daarom ga ik iedere maand de drie leukste en drie meest populaire artikelen delen. Op die manier blijft het toch een beetje overzichtelijk.

Leukste artikelen
Er zijn artikelen die ik zelf niet heel interessant vind, maar er zijn een aantal die ik met onwijs veel plezier geschreven heb. De interviews waren heel leuk of het onderwerp spreekt mij heel erg aan. (Door op het tussenkopje te klikken kom je bij een artikel)

Binnenkijker Lotte en Branco

Ik was al twee keer met mijn stagebegeleider mee geweest naar een binnenkijker, waarbij ze bij iemand binnenkijkt en foto’s van het huis maakt, maar dit keer mocht ik het alleen doen. Ik vind mooie huizen heel tof en zou graag meer leren over interieurdesign, juist daarom is het zo tof om bij mensen binnen te kijken.

7 x hier in Zwolle eet je super goedkoop

Voor ik aan mijn stage begon wist ik dat ze veel lijstjes maken bij indebuurt en dat leek mij heel erg leuk. Eén van de lijstjes die ik maakte was 7x goedkoop eten in Zwolle. Als student ben ik gek om goedkoop eten dus ik vond het heel leuk om dit uit te zoeken. Dus voor iedereen die van goedkoop en lekker eten houdt, kijk vooral even naar dit lijstje.

Vliegende vrienden

Eigenlijk is dit geen artikel, maar een lijstje met foto’s van het publiek. Niet echt interessant om te bekijken als je niet op het festival was. Toch was dit één van de leukste artikelen omdat ik als pers aanwezig mocht zijn bij zo’n groot evenement. Tijdens een optreden stonden we helemaal vooraan in het persvak en ik kon de artiesten bijna aanraken. Het was zo onwijs tof om zoiets mee te maken en absoluut mijn beste stage-ervaring tot nu toe. Ik ga nog een uitgebreide blog schrijven over deze experience.

Populairste artikelen

Op stage kunnen we precies zien welke artikelen goed gelezen worden en welke wat minder. Het grappige is dat twee van de artikelen die in mijn lijstje leuk voorkomen eigenlijk ook in het lijstje populair terechtkomen. De foto’s van Vliegende Vrienden en het lijstje met goedkope plekjes om te eten waren veruit mijn best gelezen artikelen. Dus de drie populairste arikelen die ik deel zijn eigenlijk nummer 3, 4 en 5.

12 x Zwolse hondjes en baasjes op streetview

Een onwijs tijdroven artikel/lijstje dus het is wel fijn dat hij in ieder geval goed bekeken is. Hoe ik dit lijstje maakte? Gewoon Zwolle op streetview opzoeken en door de stad lopen totdat je honden tegenkomt.

Bizar: deze plekken in Zwolle herken je niet meer terug

Streetview lijstjes doen het goed, want ook deze is goed bekeken. Dit is een lijstje van plekken die in Zwolle veranderd zijn de afgelopen jaren, maar die nog verkeerd in streetview staan.

7 x deze Zwolse restaurants zijn zó mooi dat je vergeet te eten

Zwolle stikt van de mooie en gezellige restaurantjes, een lijstje maken was dus wel een uitdaging. Stieken vind ik het wel leuk dat ik bij zes van de zeven plekken wel eens binnen ben geweest. Tja ik hou nou eenmaal van uiteten gaan.

Welk artikel vond jij het leukst om te lezen?
En als we het dan toch over mijn stage hebben, vergeet ons vooral niet op Instagram te volgen! Mijn stagedoel is de 5.000 volgers halen, dus iedere volger is er één.

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.