Lifestyle

Challenge: 30 dagen geen vlees eten

De laatste tijd eet ik steeds minder vlees, simpelweg omdat ik de behoefte niet heb. Toch eet ik af en toe een bitterbal en ook een hamburger gaat er zeker in. De komende 30 dagen ga ik mezelf de uitdaging geven om 30 dagen helemaal geen vlees te eten. Gewoon omdat ik heel nieuwsgierig ben wat het met mijn lichaam doet als ik volledig stop met vlees.

Na 15 dagen zal ik een update geven en ook aan het eind van de 30 dagen zal ik uitgebreid vertellen hoe ik het vond om 30 dagen geen vlees te eten.

Ik ga er vanuit dat het best makkelijk is om vlees te laten staan en er zijn genoeg alternatieven. Heb jij nog een vegatarisch recept wat ik echt een keer moet proeven? Laat het achter in de reacties en dan ga ik het proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.