Drop je blog

Drop je blog

Bloggen vind ik super leuk en blogs lezen ook. Elke dag lees ik wel een paar blogs die ik tegenkom in de verschillende Facebookgroepen waarin ik zit.
Ook heb ik een onwijs lange lijst met bloggers waar ik regelmatig een kijkje neem. Toch vind ik het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Vandaar dat ik je de kans geef om je eigen of je favoriete blog (of allebei) met mij te delen. Laat de link achter in de comments.

Het liefst lees ik lifestyle blogs of blogs over reizen, beauty, makeup, fotografie of met handige blogtips. Ook lees ik graag persoonlijke verhalen.
Ik lees Nederlands- en Engelstalige blogs.

 

9 comments found

  1. Altijd leuk om even je blog te kunnen spammen! Ik ben Carolien en blog op liefscarolien.nl waar ik elke dag om 04.00uur een nieuw artikel online plaats. Dit kunnen onderwerpen zijn als Beauty, Food, lifestyle en persoonlijke artikelen. Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje tussen inmiddels meer dan 1100 artikelen!

  2. Wat leuk! Ik heb ook een blog en scheijf over persoonlijke dingen. Ik ben sinds 2,5 jaar chronisch ziek alleen is er nog niemand die kan vaststellen wat ik heb. Ik schrijf ook over leuke en lichte onderwerpen.

  3. Mijn blog gaat over alles wat met geld te maken heeft. Zo valt er wekelijks te lezen waar ik de afgelopen week mijn geld aan uit gaf en hoeveel dat was. En 1 x per maand deel ik ook mijn inkomsten en vaste lasten. Ook deel ik waar ik extra inkomsten vandaan haal en zit er een persoonlijk element in mijn blog omdat ik wekelijks een photodiary deel. Ook schrijf ik (af en toe) over uitjes/ vakanties en over mijn wens om te verhuizen. Verder zijn er ook diverse geldtips te vinden op meerdere gebieden.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.