3x boeken die ik heel leuk vond

3x boeken die ik heel leuk vond

Lezen vind ik heerlijk. Even helemaal wegdromen in een goed boek en de realiteit vergeten. Het gekke is dat ik het gehele jaar vrij weinig lees, maar in de zomervakantie verander ik in een echte boekenwurm. Dan lees ik een boek in één of twee dagen uit. Ook afgelopen zomer heb ik een aantal boeken uitgelezen en vandaag deel ik de drie boeken die ik echt aanraad!

9 november – Colleen Hoover
In dit boek gaat het om het liefdesverhaal van Fallon en Ben. De twee ontmoeten elkaar op 9 november in een diner. Omdat Fallon zichzelf te jong vindt besluiten ze elkaar maar één dag per jaar te zien. Lukt het de twee om hun belofte waar te maken, of blijkt het plan gigantisch te mislukken.
Binnenkort verschijnt er een review van dit boek op mijn blog.

Ibiza de erfenis – Kiki van Dijk
Dorien is fotograve en moeder van een puberzoon. Wanneer hij op vakantie wilt naar Ibiza, staat ze dit niet toe. Als hij toch gaat en ze geen contact met hem krijgt, reist ze hem achterna. Op Ibiza wordt ze herinnert aan haar verleden.

Het geheim van mijn man – Liane Moriarty
In dit boek volg je de levens van een aantal verschillende vrouwen. Op het eerste gezicht lijken ze niks met elkaar te maken te hebben, maar al snel blijkt niets minder waar.
Wanneer Cecilia een brief van haar man vindt, staat haar leven plotseling op z’n kop. De brief begint met de zin: ‘Lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…’ Hij is echter niet dood, en deze brief heeft grote gevolgen.

Na een zomer vol toffe boeken heb ik besloten wat vaker te lezen. Ik wil in ieder geval één boek per maand lezen en een review delen op mijn blog.

Ben jij een lezer? Welk boek moet ik sowieso een keer lezen?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.