7x studentenkorting in Zwolle

7x studentenkorting in Zwolle

Het nieuwe schooljaar is begonnen en het studentenleven in weer in volle gang. Helaas is bij veel studenten de portemonnee aardig leeg na een lange zomer. Gelukkig zijn er veel plekken in Zwolle waar je studentenkorting krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is je studentenkaart laten zien en je krijgt meteen een financiële meevaller.

1. Vierjaargetijden
Bij de Vierjaargetijden kun je op vertoon van je studentenpas bijna alle hoofdgerechten van de kaart voor slechts €10 krijgen. Met een drankje (of twee) erbij, lukt het mij om hier voor minder dan €15 een heerlijk diner naar binnen te werken. Super fijn voor de portemonnee en ook nog eens onwijs lekker.

2. Pathe bioscoop
Ik hou van films kijken en wat is er nou beter dan wegzakken in een fluweelrode stoel in de bioscoop? Ik ga niet heel vaak naar de film, maar als ik het doe neem ik mijn studentenkaart mee, want het levert weer wat voordeel op. Als student kun je bij Pathe voor €9 een film kijken, alleen niet op vrijdag- of zaterdagavond.

3. Michelangelo
Zei er iemand pizza? Bij Michelangelo krijg je voor €15 een mandje stokbrood met kruidenboter, een pizza of pasta van de kaart en ook nog eens twee drankjes. Het eten smaakt prima en op deze manier kun je lekker lang tafelen, zonder al te veel te betalen.

4. WE fashion
De kleding bij WE fashion vind ik vaak heel erg leuk en niet megaduur. Al zijn sommige items voor een student iets aan de hoge kant. Gelukkig krijg je 15% korting op de gehele collectie, dus dan vat het wel mee.

5. New York Pizza
Zeker wanneer je op kamers woont is de kortingsactie van New York Pizza heel erg fijn. Soms heb je gewoon van die dagen dat je echt geen zin hebt om te koken. Of je hebt gewoon heel veel zin in pizza, dat kan natuurlijk ook.
Wanneer je je pizza afhaalt bij een New York Pizza filiaal betaal je slechts €5 voor een heerlijke verse pizza.

6. Zwolse theaters
Ben je een theaterliefhebber, maar vind je de kaarten veel te duur? Boek dan last minute één of twee dagen van tevoren. Met een studentenkaart van één van de Zwolse onderwijsinstellingen betaal je last-minute maar €10 voor een kaartje. Wil je een voorstelling zien die onwijs populair is dan zou ik het risico niet nemen. Deze korting krijg je alleen als een show niet uitverkocht is.

7. Nelson schoenen
Schoenen, ik kan er geen genoeg van hebben. Van sneakers tot leuke laarsjes, alles vind ik leuk. Bij Nelson schoenen krijg je 15% korting op al je aankopen. Toch een goed excuus om je schoenenverzameling uit te breiden.

Maak jij wel eens gebruik van studentenkorting? En ben ik nog een plek vergeten waar je studentenkorting krijgt?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.