Film review: Blockers

Film review: Blockers

Begin vorige maand kwam mijn moeder gezellig op bezoek in Zwolle en we bedachten dat het een goed plan was om naar de film te gaan. Nog geen 20 minuten later zaten we in de roodfluwelen stoeltjes te kijken naar de film Blockers.

Blockers gaat over de ouders van drie beste vriendinnen. Tijdens hun prom night laat één van de meiden per ongeluk haar laptop openstaan waardoor haar moeder alle berichten kan meelezen. De meiden hebben met elkaar afgesproken hun maagdelijkheid te verliezen en sluiten een seks pact. Voor de ouders is dit een grote shock en zij doen er alles aan om hun dochters een bezoekje te brengen tijdens prom night en de seks pact te stoppen. Hierdoor verkeren zij zich meerdere malen in bizarre situaties.

Ik vond het een leuke ontspannende film. Na het zien van de trailer had ik hoge verwachtingen die niet helemaal waar gemaakt werden, maar al met al had ik het zeker naar mijn zin tijdens het kijken van de film. Het verhaal is simpel en voorspelbaar, maar toch heb ik een aantal keer hard gelachen. Al moet ik zeggen dat er ook een aantal grappig bedoelde scenes inzaten waarin ik de humor niet zo zag.

Blockers is een film die je moet kijken als je even je hoofd leeg wil maken. Even dom voor je uitstaten en heel dankbaar zijn dat jij niet zulke ouders hebt haha.

Voor één keer was de film leuk, maar ik heb niet de behoefte om hem vaker te kijken.
Als ik hem een cijfer zou moeten geven zou ik voor een 6.5 gaan. Een primafilm, maar absoluut geen kaskraker.

Ben je nieuwschierig geworden naar de film, dan kun je hem HIER reserveren op Bol.com

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. juli 21, 2018 / 23:01

    Klinkt als een heerlijke film als je even niet teveel na wilt denken.! Popcorn erbij en ontspannen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.