Gewone momenten die zo onwijs bijzonder zijn

Gewone momenten die zo onwijs bijzonder zijn

Voor de tweede keer ga ik voor een langere tijd naar het buitenland. Iets wat ik de eerste keer zwaar onderschat heb. Ik had verwacht dat ik alleen maar leuke dingen zou meemaken en dat er geen moment zou zijn waarop ik Nederland zou missen. Niets bleek minder waar dan dat. Ondanks het feit dat ik veel mooie momenten heb meegemaakt tijdens mijn jaar in Amerika, zijn er ook momenten geweest waarop ik thuis heel erg miste. Momenten waarop ik wenste dat ik een kopje thee kon drinken met mijn moeder of even samen de stad in.

Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en ik ga opnieuw voor lange tijd naar het buitenland. En als ik eerlijk ben, denk ik dat ik ook nu dit gehele avontuur onderschat. Het enige waar ik nu aan denk is, nog 40 dagen tot ik bij mijn vriend ga wonen. Tot we eindelijk even echt samen kunnen zijn, zonder het onvermijdelijke afscheid wat altijd als een donderswolk boven ons hoofd hang.

Eigenkijk realiseer ik me niet dat ik over 40 dagen afscheid ga nemen van mijn familie en mijn leventje hier in Nederland. Dingen die zo normaal lijken, gaan weer zo bijzonder zijn. Waar ik nu regelmatig spontaan iets leuks ga doen met mijn moeder, kan dat ineens niet meer. Als ik mijn ouders wil zien moet ik het lang van tevoren plannen en een ticket boeken. ‘Gewoon’ op de trein stappen is er niet meer bij en dat is best gek.

Toen ik een aantal weken geleden een mailtje kreeg van Kaya sieraden met de vraag of ik een product van hun website wilde testen heb ik geen moment getwijfeld. Het thema van de website is sieraden voor een bijzonder moment en ik wist gelijk wat ik wilde; een sieraad wat ik kan dragen als ik mijn moeder mis.
Op de website staan onwijs veel toffe dames sieraden waardoor het lastig werd om te kiezen. Uiteindelijk koos ik een setje met twee dezelfde kettingen, één voor mama en één voor mij.

Het kettinkje wat ik uitkoos is een zilveren kettinkje met een klein hangertje eraan. Het hangertje bestaat uit twee in elkaar gesmolten hartjes, wat er heel schattig uitziet. De ketting kan je verstellen op drie verschillende lengtes zodat je zelf kunt kiezen wat je het fijnste vindt. Persoonlijk ben ik heel erg blij met dit mooie sieraad wat ook nog eens een hele bijzondere betekenis heeft.

Het kettinkje

Ik vind het super leuk dat ik mijn moeder blij heb kunnen maken met zo’n tof cadeautje en ik hoop dan ook dat ze hem vaak gaat dragen. Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeautje voor je moeder dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Kaya sieraden.

*Dit artikel bevat een product wat ik gekregen heb.

We matchen!
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.