Goede websites voor blogtips

Goede websites voor blogtips

Bloggen vind ik onwijs leuk en in de afgelopen jaren heb ik het één en ander geleerd over bloggen. Toch valt er nog genoeg te leren en vind ik het fijn om blogtips van anderen te lezen. Vandaag zet ik mijn favoriete websites voor blogtips op een rijtje. 

Blogacholic

Deze website is voor het laatst bijgewerkt in november 2016, maar de informatie is echt heel erg interessant. Een website vol met honderden blogtips die zo’n beetje elk aspect rondom bloggen behandelen. Van SEO tips tot websites met stockfoto’s en advies over de lengte van een blogpost.

Lisanneleeft

De blog van Lisanne gaat niet om blogtips, maar ze heeft wel een serie gemaakt met blogtips. Toen ik net begon met bloggen heb ik hier onwijs veel aangehad en ik raad beginnende bloggers zeker aan om even een kijkje te nemen op haar website.

Thebeautyboulevard

Celine schrijft op haar blog voornamelijk over beauty en fashion, maar 1 keer per week deelt zij onwijs handige blogtips. Afgelopen week kondigde ze aan een aparte blog te starten met alle blogs, dus er zullen geen nieuwe tips bijkomen op thebeautyboulevard. Gelukkig komen die wel op haar nieuwe blog, dus ook die ga ik volgen.

Diolifestyle

Dionne deelt onwijs veel handige tips op haar blog, niet alleen over bloggen, maar ook vaak Instagram tips. Daarnaast deelt ze ook onwijs leuke lifestyle artikelen.

Waar haal jij je blogtips vandaan?

Heb jij je eigen blog en lees je ook regelmatig blogtips, maar staat jouw favoriete website hier niet tussen? Laat het hieronder weten en dan zal ik ook eens op die websites kijken. Ik vind bloggen super leuk en wil graag onwijs veel leren!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.