Hotspot: bij deze Griekse bakkerij moet je echt wat lekkers uitzoeken!

Hotspot: bij deze Griekse bakkerij moet je echt wat lekkers uitzoeken!

Tijdens mijn vakantie in Griekenland lunchte ik bij een super leuke en vooral lekkere bakkerij/patisserie. De bakkerij was leuk ingericht en het assortiment was gigantisch. Deze hotspot is een absolute aanrader.

De bakkerij ligt in de haven van het Griekse plaatsje Naflion. Langs te haven ligt een straat met allerlei restaurantjes en daar zul je ook deze bakkerij vinden. De naam is in het Grieks dus het is lastig om die met jullie te delen haha.

Zoals ik al eerder schreef hebben ze een gigantisch assortiment.
Kleine ijsjes zoals mini magnums en mini cornetto’s, vers schepijs, tientallen koekjes, verschillende gebakjes, bonbons en een verscheidenheid aan hartige broodjes en Griekse specialiteiten zoals bladerdeeg met spinazie en fetta. Naast ontzettend veel te eten verkochten ze uiteraard ook koffie, verse jus d’orange en verschillende frisdranken.
Alles zag er gigantisch lekker uit en de prijzen waren heel betaalbaar.

Uiteindelijk koos ik voor bladerdeeg met spinazie en fetta en een Oreo gebakje. Het bladerdeeghapje was €0,70 en het gebakje €2,50. Mijn vader en broertje kozen voor een Kinder bueno gebakje en mijn moeder voor iets met chocolade.
We waren allemaal heel erg tevreden met onze keuze. Alles smaakte echt heel erg lekker.

Aan het einde van de dag kwamen we nog even terug om een ijsje te halen. Ik had 1 bolletje ijs en ook die smaakte heerlijk 😊

Mocht je in Nafplion zijn  dan raad ik je aan om hier langs te gaan. Ik wens je alvast succes met je keuze want volgens mij is alles daar lekker haha.

Zou jij voor een gebakje kiezen of liever iets hartigs zoals bladerdeeg met spinazie of één van de velen belegde broodjes?

Een vriezer vol ijsjes
Mijn Oreo taartje, wat was het lekker!
Het terras voor de bakkerij
De binnenkant
Het schepijs
Hmm alles ziet er zo lekker uit!
Koekje erbij?
A;lle hartige hapjes

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. juli 26, 2018 / 12:59

  Naflion vond ik heel erg de moeite waard, helaas heb ik deze leuke bakker niet ontdekt

 2. Naomi
  juli 26, 2018 / 21:38

  Mmmmm ziet er echt lekker uit ben een paar jaar geleden daar ook geweest was echt heerlijk

 3. juli 26, 2018 / 23:22

  Dat zou echt een lastige keuze worden! Ik denk dat ik er dan gewoon 2 keer naar toe zou gaan, 1x voor het gebak en 1x voor een belegd broodje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.