Ik ga weer bloggen!

Merel

Na maandenlange radiostilte, heb ik eindelijk weer eens wat tijd en motivatie gevonden om een blog te schrijven. Afgelopen zomer crashte mijn laptop, gelukkig viel die nog wel onder de fabrieksgarantie, maar die moest dus terug naar Nederland. Mijn moeder heeft hem meegenomen tijdens haar bezoekje aan Parijs in juli, maar de maanden daarna heb ik dus geen computer gehad. Alleen mijn kleine school laptop, maar daar kon ik vrij weinig mee.

Eind augustus (de 31ste) ben ik terug gekomen uit Nederland en twee dagen later begon ik aan het laaste jaar van mijn studie. M5: verhalende onderzoeksjournalistiek (het onderdeel wat ik nu volg) vind ik nogal heftig en het kost behoorlijk wat tijd. Na een jaar niet op Windesheim te zijn geweest is het echt ‘normale’ schoolleven even wennen. Sowieso vind ik het heel gek om weer in Nederland te zijn en in mijn uppie te wonen. Ik heb dan ook ruim een maand nodig gehad om weer een beetje te ‘landen’ en een leefritme te vinden.
Imiddels gaat het weer redelijk goed en kijk ik er naar uit om weer actiever te gaan bloggen, want eerlijk is eerlijk: ik heb het gemist!
Dit keer ga ik geen beloftes doen voor het aantal berichten dat ik ga publiceren, maar ik beloof wel dat ik mijn best ga doen om nieuwe content te maken.

Stuur mij vooral een berichtje als er specifieke onderwerpen zijn, waar jij graag over wilt lezen!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.