Juli favorites

Juli favorites

De maand juli is voorbij gevlogen. Het voelt alsof ik gisteren in de bus stapte om voor bijna 2 maanden naar Frankrijk te gaan en nu ben ik alweer halverwege. Ik kijk terug op een heerlijke maand en  vandaag deel ik mijn favoriete items die ik deze maand gebruikte.

Koptelefoon, Sony soundlink ll
Aangezien mijn vriend en ik nogal verschillende muzieksmaken hebben is het heel handig om een koptelefoon te dragen. Op die manier kan ik gewoon mijn muziek luisteren en heeft hij nergens last van. Daarnaast kan ik op deze manier ook ongegeneerd video’s kijken terwijl hij naast mij zit te werken.
Het voordeel van deze koptelefoon vind ik dat hij draadloos is. Het is mijn eerste draadloos koptelefoon en ik wil nooit meer iets anders. Ik kan spontaan van de bank opspringen om in de keuken wat te drinken te halen zonder dat ik mijn koptelefoon af moet doen, of mijn telefoon mee moet nemen. Ik kan mijn koptelefoon ophouden en mijn muziek speelt gewoon verder.

Zwart schoudertasje
In Marokko kocht ik een zwart leren tasje en ik kan niet meer zonder dit tasje. Hij is ideaal om even de stad in te gaan omdat alles wat ik nodig hebt erin past. Tegelijkertijd is het een klein tasje waardoor ik er geen last van heb. Een grote tas vind ik soms heel erg onhandig, vooral als ik op drukke plekken ben. Het tasje is groot genoeg voor mijn mini portemonnee, telefoon, sleutels en eventueel mijn zonnebril of een opgevouwen canvastasje als ik ga shoppen.

Birckenstocks slippers
Net als in Nederland is het ook in Parijs bloedheet. Met die warmte heb ik geen zin om mijn sneakers te dragen en met sandalen ben ik behoorlijk kieskeurig. Ze zijn of heel lelijk of ik de zool is zo dun dat ze niet lekker lopen. Birckenstock slippers zijn daarom echt een must have item in mijn kledingkast. De slippers hebben een goed voetbed waardoor ik er lang op kan lopen en ze zijn niet super lelijk. Natuurlijk kan ik mooiere schoenen bedenken, maar opzich zien ze er prima uit. Ik heb meerdere paren, maar op dit moment draag voornamelijk mijn witte met slechts 1 bandje.

Goede zonnebril
Lekker voor de hand liggend met dit weer, maar ik kan echt niet zonder mijn zonnebril. Ik heb een zwarte Rayban, modelletje nerd bril en ik ben er super blij mee. Ik heb deze bril nu ruim drie jaar en ben er nog steeds heel erg blij mee. Omdat ik nogal snel hoofdpijn krijg als ik lees of lang naar een scherm kijk heb ik een bril, precies hetzelfde model als mijn zonnebril. Ook mijn zonnebril is op sterkte.

Anastasia Beverlyhills Modern Renassance palet
Make-up vind ik onwijs leuk, al ben ik niet heel goed in het creëren van looks. Meestal ben ik gehaast en ga ik voor een simpele look. Nu het zomervakantie is heb ik tijd om te doen wat ik wil, één van die dingen is make-up tutorials kijken en ze vervolgens uitproberen. De afgelopen weken heb ik vooral tutorials gekeken van dit palette. Ik vind de kwaliteit van de oogschaduw heel fijn en sommige looks lukte redelijk. Anderen zagen eruit alsof ik een klap in mijn gezicht had gehad haha, oops.

Welk item was onmisbaar voor jou in de maand juli?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.