MerelLisanne op Youtube! Kijk hier mijn allereerste vlog

MerelLisanne vlog 1

Steeds vaker krijg ik van mensen te horen dat ik mijn eigen Youtube kanaal moet starten. Iets wat mij ook onwijs leuk lijkt om te doen, maar ik heb nog geen idee wat voor video’s ik wil maken. Toch heb ik het besluit genomen, vanaf nu kun je me ook volgen op mijn Youtube kanaal: MerelLisanne. Aangezien ik de komende maanden vrij ben van mijn studie, heb ik alle tijd om naast mijn dagelijkse blogs, één keer per week een video te uploaden. De komende maanden kun je vooral veel Parijs gerelateerde video’s verwachten. Vandaag deel ik mijn allereeste vlog, die ik maakte tijdens ons bezoekje aan Disneyland. 

Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal! Het zou leuk zijn als ik binnenkort mijn eerste 10 abonnees heb 🙂

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.