Mijn favoriete gezichtsmasker

Flatlay masker body shop

De huid wordt beschouwd als het grootste orgaan. Daarom is het heel erg belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Ik maak mijn gezicht netjes twee keer per dag schoon en één keer in de week gebruik ik een maskertje. Vandaag deel ik mijn favoriete face mask van dit moment.

Als tienermeisje was het echt iets wat ik met vriendinnen deed, een maskertje op doen. Ik kocht een zo goedkoop mogelijk masker en vond het vooral leuk als die een bijzondere kleur had. Hoe gekker de kleur, hoe beter de foto’s. Wat het precies voor mijn huid deed kon mij niet zo veel schelen, het ging om de lol.

Masker uit een tube
Inmiddels ben ik een stuk ouder en denk ik veel beter na over wat ik op mijn gezicht smeer. Een chemisch goedkoop masker laat ik liggen, ik gebruik liever iets natuurlijker. Ook gaat mijn voorkeur uit naar een tube die ik meerdere keren kan gebruiken. Het is milieuvriendelijker dan al die zakjes en ook een stuk praktischer.

Welk masker gebruik ik
Mijn huidige favorite komt van de bodyshop en ik gebruik hem nu ruim twee maand, één keer per week. Het is een verwarmend kleimasker voor alle huidtypen. Degene die ik gebruik is Mineral & Ginger.
Iedere maandag avond smeer ik hem op mijn gezicht en na vijf minuten was ik mijn gezicht met lauw water. In de winkel werd mij aangeraden om hem niet langer dan vijf minuten op te doen. Het gaat dus echt heel erg snel.

Wat vind ik ervan?
Ik ben heel erg positief over dit product. Het masker is een verwarmend masker wat vooral op wat koudere dagen heerlijk is. Je gezicht wordt echt goed warm. Nadat ik mijn huid heb schoongemaakt en drooggedept met een handdoek voelt hij heerlijk zacht aan. Meestal blijft dat zo voor twee of drie dagen, echt heel fijn.
De textuur van het masker is behoorlijk dik waardoor het een beetje gek kan aanvoelen aan je handen. Persoonlijk heb ik er niet heel veel problemen mee en het klinkt zelf logisch omdat het een kleimasker is.

Wil jij hem ook?
Ik kocht en tube van 100ml bij een bodyshop filiaal in Parijs. Gelukkig is hij ook in Nederland verkrijgbaar en op de website van de bodyshop kun je hem bestellen.
Ben jij net zo enthousiast geworden, klik dan hier om direct op de juiste webpagina terecht te komen.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.