Mijn favoriete Netflix series van dit moment

Mijn favoriete Netflix series van dit moment

Er is niets wat ik fijner vind dan na een lange dag werken op de bank ploffen en Netflix kijken. Ik ben een echte serieliefhebber en binge watching is één van mijn grootste talenten. Als ik eenmaal aan een serie begin waar ik echt van denk dit wil ik zien, kan ik net zo lang doorkijken tot ik alles gezien heb. Vandaag deel ik een aantal series die ik onlangs keek, of nog steeds kijk.

Jane the Virgin

Deze serie gaat Jane die per ongeluk geïnsemineerd wordt waardoor ze zwanger raakt, terwijl ze nog maagd is. Ze woont met haar moeder en oma en heeft een vriend, Michael. Op het moment dat ze zwanger wordt veranderd haar leven compleet. De vader van de baby is niet alleen super knap, maar ook nog eens haar baas!

Jane the Virgin is een vrij simpele serie, maar zo chill om even je hoofd leeg te maken. Er staan drie seizoenen van 22 afleveringen op Netflix. Een aflevering duurt ongeveer 42 minuten.

Suits

Suits is de serie die ik samen met mijn vriend kijkt en vooral hij vind het een geweldige serie. We zijn samen begonnen met kijken, maar inmiddels loop ik een aantal afleveringen achter. Ik heb nog anderhalf seizoen te gaan, voordat ik door alle afleveringen op Netflix heen ben.

In Suits gaat het om Mike Ross die per ongeluk op een sollicitatiegesprek voor een advocatenkantoor terechtkomt. Hij heeft geen diploma, maar krijgt het toch voor elkaar om aangenomen te worden. Iedereen, behalve zijn baas, denkt dat hij aan Harvard gestudeerd heeft, maar eigenlijk is hij een fraudeur. In de serie volg het leven op het advocatenkantoor en dat is alles behalve saai.

Gossip Girl

Tja Gossip Girl, één van de populairste series voor tienermeisjes. De laatste aflevering werd al een aantal jaar geleden gemaakt en vele meiden weten al lang wie Gossip Girl is. Ik ook, twee jaar geleden heb ik de volledige serie gekeken. Afgelopen zomer ben ik opnieuw begonnen, maar volledig in het Frans om mijn taalniveau te verbeteren. Helaas is de Franse versie niet in Nederland te bekijken en moet ik wachten tot ik weer die kant op ga. Momenteel ben ik de boeken aan het lezen waarop de serie gebaseerd is.

Gossip Girl gaat over rijkeluiskinderen in New York. Een serie vol high school drama, luxeproblemen, prachtige outfits en appartementen waar je alleen van kunt dromen. Het blijft gewoon een heerlijke serie!

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. Eva
    september 20, 2018 / 08:58

    Van “Suits” heb ik al zo veel gehoord! Ik BAAL echt dat ik geen Netflix heb. Pfff

    Liefs, Eva

  2. september 20, 2018 / 23:07

    Het lijken me leuke series ik ben erg benieuwd hier naar. Lijken me leuke vrouwenfilms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.