Mijn travel bucketlist

Mijn travel bucketlist

Reizen vind ik echt supertof, er zijn nog ontzettend veel landen die ik zou willen bezoeken. Er zijn landen die op mijn bucketlist staan, maar ook specifieke locaties of rondreizen. Voorlopig staan er nog geen grote reizen op de planning en ik moet echt nog even sparen, maar dagdromen mag altijd toch?

1. Australië
Ik zou heel graag een rondreis door Australië maken. Vooral de prachtige natuur trekt mij heel erg aan, ik zou zo graag eens op één van de mooie stranden lopen. Het is wel een beetje lastig dat ik onwijs bang ben voor slangen.

2. Road trip in Amerika
Op één of andere manier blijft Amerika mij heel erg aantrekken. Ik heb natuurlijk wel wat van de midwest gezien, maar ben nog nooit aan de West-Coast gewest. Ik zou heel graag een roadtrip maken langs de West-Coast.

3. Een bounty island
Hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee, iets wat je in veel reisbrochures en op social media ziet, maar ik ben nog nooit op zo’n plek geweest. Dit is wel iets wat ik heel graag zou willen zien.

4. Thailand
Dit land trekt mij heel erg aan, voor de natuur, het eten en ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar de cultuur.

5. Safari
Ik wil de big five in het echt zien.

6. Krakow
Deze stad wordt de laatste jaren steeds populairder, dus ik denk dat het een hele toffe stad is. Ik heb verhalen gehoord van mensen die hier geweest zijn en die raden het aan om ook een bezoekje te brengen aan deze Poolse stad.

7. Dublin
Do I need to say more?

Waar wil jij graag heen?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.