Mijn week 1 2019: Oudjaars avond en veel gezelligheid

Mijn week 1 2019: Oudjaars avond en veel gezelligheid

Wow, de eerste week van het jaar zit er al weer op, heel cliché maar wat gaat de tijd toch snel. Waar ik me een week geleden volpropte met oliebollen en bezig was met de laatste artikelen van het jaar, begin ik nu aan mijn aller laatste stageweek bij indebuurt Zwolle. Eerst kijk ik nog even terug op afgelopen week.

Maandag

Deze dag valt nog net in 2018, maar ik wilde hem toch nog meenemen in mijn weekoverzicht. De dag begon met werken voor mijn stage, gelukkig mocht ik dat wel vanuit huis doen. Rond een uur of twee was ik klaar en heb ik nog even wat tijd doorgebracht met mijn vriend. Die moest helaas aan het eind van de middag terug naar Parijs en ik vond het verschrikkelijk om weer afscheid te moeten nemen. Gelukkig zien we elkaar héél snel weer en dan blijf ik voor bijna acht maanden bij hem 🙂

Terug bij mijn ouders hebben we de hele avond spelletjes gespeeld. Eerst Monopoly en daarna 30 Seconds. Mijn broertje had twee vrienden op bezoek en ook de ouders van één van de jongens sloten later op de avond aan. Het was een gezellige avond en we hebben veel gelachen.

Na twaalfen hebben we lang buiten gestaan om naar het vuurwerk te kijken en tegen een uur of half 3 lag ik in mijn bed.

Yummy, oliebollen! Daar ben ik echt gek op!
Gezellig 30 Seconds spelen op oudejaarsavond, wat hebben we gelachen!

Dinsdag

De eerste dag van het nieuwe jaar en ik heb heerlijk uitgeslapen. Bij mijn ouders thuis heb ik nog even aan mijn stageverslag gewerkt (met hulp van mama voor de spellingscontrole) en uiteindelijk heb ik hem ingeleverd. Toch wel fijn dat ik daar klaar mee ben en nu maar hopen dat ik het gehaald heb!

‘S middags heb ik met mijn ouders en de honden een rondje gewandeld in Nunspeet. Fijn om na alle oliebollen even in beweging te zijn 🙂

Een wandeling op nieuwjaarsdag

Woensdag

Mijn aller eerste stagedag in het nieuwe jaar en voor het eerst sinds anderhalve week dat ik weer op kantoor aan het werk ging. De werkdag zelf was niet heel erg interessant, maar ik vond het wel fijn om met mijn collega in de stad te lunchen. We hebben eerder al de eigenaren van de lunchhotspot geïnterviewd voor een artikel en nu hebben we eindelijk de broodjes uitgetest. Ik had een pizzabroodje en een pretzel met kruidenkaas. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik zo’n fan was van de pretzel.

MIjn lunch, yummy

 

Werken op kantoor…

Donderdag

Overdag werkte ik op kantoor en tegen het einde van de middag vertrok ik naar Harderwijk. Daar had ik met vriendinnen afgesproken en we gingen gezellig met z’n vieren eten. Zij hadden alvast boodschappen gedaan en ik liet me verassen. Uiteindelijk werd het kaasfondue met chis, kipnuggets en stokbrood en als toetje chocolade fondue. Een combinatie die ik nog nooit eerder geproefd had en wat mij betreft is het niet voor herhaling vatbaar. Gelukkig was het wel heel gezellig.

Kaasfondue en chips, een bijzondere combinatie.

Vrijdag

Na een kort weekje mocht ik vrijdag ook nog eens vanuit huis werken. Iets wat ik echt ontzettend fijn vindt, thuis kan ik me beter concentreren dan wanneer ik op kantoor zit. ’s Middags had ik een binnenkijker in de stad en ik ben echt verliefd op de woning! (een binnenkijker is een interview en foto reportage van een Zwolse woning)
Die avond ging ik gezellig in de stad een hapje eten met drie meiden van mijn studie.

UItzicht op de Peperbus.
Gezellig eten met deze drie meiden!

Zaterdag

Als Sinterklaascadeau voor mijn opa hebben mijn broertje en ik hem een dagje uit beloofd. Opa is zaterdagochtend naar Zwolle gekomen en met z’n drieën zijn we de stad in geweest. Taart eten bij een bakker, rondlopen en lekker lunchen, heel gezellig. Aan het einde van de dag heb ik samen met mijn broertje alle ingepakte dozen van mijn kamer verhuisd naar het huis van mijn ouders. Aanstaande zondag verhuis ik naar Parijs, dus mijn kamer in Zwolle moet helemaal leeg zodat die ondergehuurd kan worden. Bijna al mijn spullen staan nu bij mijn ouders.

Mijn opa als toerist in Zwolle
Een broodje gezond bij Brownies en Downies

Zondag

De laatste dag van de week en ik heb lekker rustig aan gedaan. Uitslapen en met mijn moeder de honden uitlaten. ’s Middags ben ik bezig geweest met het opruimen van mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis en het uitpakken van alle dozen. Tegen een uur of negen was ik weer op mijn kamer in Zwolle.

Aankomende week ben ik nog druk met de laatste voorbereidingen voor Parijs. Ik moet de laatste spullen inpakken, nog een aantal dingen regelen en het belangrijkste is de afronding van mijn stage. Best gek dat ik na 19 weken fulltime werken, nog maar 5 dagen voor de boeg heb. Stiekem kijk ik wel uit naar mijn weekje vakantie, voordat ik 21 januari met mijn minor begin.

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.