Mijn week 11 en 12: héél veel foto’s en bezoek uit Nederland

Mijn week 11 en 12: héél veel foto’s en bezoek uit Nederland

De afgelopen weken is het stil geweest op mijn blog omdat ik geen tijd/zin had om nieuwe artikelen te schrijven. Ik heb twee gigantisch drukke weekenden achter de rug met bezoek uit Nederland. Eerst mijn ouders die een weekendje langskwamen en afgelopen weekend mijn broertje met een vriend. Allemaal heel gezellig natuurlijk, maar ook heel vermoeiend.

Terugkijken op de afgelopen weken doe ik door het plaatsen van een foto overzicht en toch iets minder tekst dan normaal. Dus ja, bereid je vooral voor op veel beeld materiaal!

Maandag 11 maart

Een ochtend naar school en daarna lekker thuis relaxen. Ik vergat de hele dag foto’s te maken, dus het werd er één van mijn avondeten.

Dinsdag 12 maart

Een super saaie Franse les die ik samen met Olivia afsloot bij de Bagelstein om de hoek. Yummy nu ik dit zie, wil ik meteen weer terug!

Woensdag 13 maart

Van al deze lekkere gebakjes bij de bakker krijg ik spontaan trek! Helaas kocht ik geen van deze lekkernijen en ging ik alleen met een stokbrood naar huis.

Donderdag 14 maart

Ik was de hele dag druk met de voorbereidingen voor het weekend met mijn ouders (schoonmaken) en vond dat ik toch even naar buiten moest om een rondje te lopen.

Vrijdag 15 maart

Mijn ouders zijn in Parijs en de eeste avond gaan we raclette eten bij de ouders van mijn vriend. Yummy!

Zaterdag 16 maart

‘S ochtends fietsen we een rondje door de stad. Ik moet de route leren kennen voor mijn nieuwe bijbaantje en voor mijn ouders dé mogelijkheid om door de stad te fietsen. Die middag bezochten we Versailles.

Zondag 17 maart

De laatste dag waarop mijn ouders in Parijs waren. Langs de Seine liepen we vanaf Île de la Cité naar huis.

Maandag 18 maart

Nog een laatste bezoekje aan de bakker voor croissantjes voordat mijn ouders naar huis gaan.

Dinsdag 19 maart

Mijn ouders kwamen met een auto vol spullen, inclusief Nederlandse boodschappen. Dinsdag avond kookte ik voor de tweede keer in mijn leven boerenkool. (De eerste keer was toen ik in Amerika woonde haha)

Woensdag 20 maart

Mijn neef Koen was in Parijs voor zijn werk, dus gingen we samen uiteten!

Donderdag 21 maart

Samen met twee vriendinnen picknicken in Jardin de Tuilleries (vlakbij het Louvre). De donuts haalden we bij Boneshakerdoughnuts en ik moet toegeven dat dit de lekkerste donut was die ik ooit heb gegeten!

Vrijdag 22 maart

Voor het tweede weekend op rij, bezoek uit Nederland! Dit keer mijn broertje en een vriend van hem.
We wilden de Arc de Triomphe beklimmen, die ging helaas net dicht. Dus besloten we een milkshake te halen bij Five Guys. Super lekker, maar ook ontzettend machtig.

Zaterdag 23 maart

Het leek ons een heel goed plan, op zaterdagmiddag de Sacre coeur beklimmen. Helaas kwamen we midden in het hart van de demonstraties terecht en werd de kerk gesloten.

Zondag 24 maart

Het laatste dagje van Laurens en Boris in Parijs en we hebben weer heel wat plekken bezocht. De jongens wilden naar Galeries Lafayette om alle dure merkkleding te bekijken. Zelf was ik vooral onder de indruk van het uitzicht vanaf het dak.
Om het weekend af te sluiten brachten we een bezoekje aan de grand mosque paris. Bijzonder om hier te zijn en ik waande me even helemaal terug in Marokko waar je veel van dit soort prachtige bouwerken ziet.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.