Mijn week 22: 23ste verjaardag en veel fietsen

Merel Marais

Terwijl ik mijn nieuwe weekoverzicht zit te schrijven, moet ik nog bijkomen van de hitte van afgelopen weekend. De tempraturen kwamen boven de 30 graden en ik heb behoorlijk wat tijd doorgebracht in de volle zon. Vandaag is het een stuk minder warm en het ideale moment om even terug te kijken op afgelopen week. 

Maandag

Aangezien in nog wat spullen van Lidl nodig had (wattenschijfjes) besloot ik meteen op maandag ochtend naar de winkel te gaan omdat de voorraad net is aangevuld. Op internet stond dat het filiaal waar ik heen wilde om 9:00 uur open zou zijn. Ik was er om 9:30, maar bij aankomst bleek hij pas om 10:00 uur open te gaan. Ik heb een half uur door de buurt gelopen en stond 3 minuten na de openingstijd voor de deur. Ik verwachtte de enige te zijn, maar er stond een behoorijke rij voor de deur. Blijkbaar was ik niet de enige met het idee om op maandagochtend de boodschappen te doen.

parc andré citroen
Wandelen door het park vlakbij de Lidl |parc andré citroen
Lidl Paris 15
In de rij voor de supermarkt

Dinsdag

Happy birthday to me! Helaas viel mijn verjaardag dit jaar op een doordeweekse dag en moest mijn vriend gewoon naar kantoor, dus ik was alleen thuis. Gelukkig ben ik ’s middags met een vriendin van school gaan lunchen en we hebben de rest van de dag door de Marais gelopen. Genieten van alle mooie plekjes en natuurlijk shoppen!

The Grilled Cheese company
Yummy wat een lekkere lunch!
Winkelen met Catarina
Shoppen!
Square du Temple - Elie Wiesel
Een mooi park in de Marais
Cocktails in de Marais
Proost!

Woensdag

Voor een blogpost die later deze week online komt, wilde ik foto’s maken in een winkelcentrum. De ‘mall’ waar ik naartoe wilde is ongeveer 8,5 kilometer van ons huis en ik besloot het hele stuk te lopen. Ik ben ongeveer twee uur onderweg geweest en heb weer nieuwe plekken in de stad ontdekt. Voor de terugweg nam ik wel gewoon de metro.

Church in the 14th arrondisement in Paris
Onderweg naar het winkelcentrum
Yummy lunch! Een wrap met couscous, sla en kip.

Donderdag

Vanwege Hemelvaart was mijn vriend lekker een dagje vrij (ik ben drie volledige maanden vrij haha). We konden lekker lang uitslapen en ik vond het fijn om een dagje samen thuis te zijn. De hele dag had ik het gevoel dat het zondag was, terwijl we het weekend nog lekker voor de boeg hadden 🙂

Borrel

Vrijdag

Na een paar weken niet gewerkt te hebben, mocht ik vrijdag twee fietstours doen. Ik had me iets verkeken op het weer en kwam met een lange broek en jas richting onze startplek. Die jas heb ik toch maar achtergelaten aangezien het een graad of 28 werd. Beide groepen waren erg leuk en ik heb ervan genoten om twee tours te fietsen. Al moet ik toegeven dat het best vermoeiend is.

Passage Paris
Tijdens de fietstour gaan we altijd door deze passage.
Lunch Bo & Me
Lekker lunchen tussen de twee tours.

Zaterdag

Net bijgekomen van de eerste twee tours, mocht ik op op zaterdag een rondje fietsen. Dit keer alleen een kidstour in de ochtend. Die middag ben ik met mijn vriend naar één van zijn vrienden gegaan, waar we gebarbecued hebben.

Palais Royale
Eén van de kids maakte deze foto tijdens de tour
Tuin
BBQ in de tuin van een vriend van mijn vriend.

Zondag

Voor de derde dag op rij mocht ik een fietstour doen. Gelukkig weer met een gezellige groep en het was heerlijk weer. Iets aan de warme kant (ruim 30 graden), maar in de schaduw was het prima vol te houden. De rest van de dag heb ik lekker rustig aan gedaan.

Borrel
Een welverdiend drankje na een weekend werken.
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.