Mijn week 4, mijn eerste nacht in mijn nieuwe kamer, een lange busreis naar Parijs en heel veel Netflix

Mijn week 4, mijn eerste nacht in mijn nieuwe kamer, een lange busreis naar Parijs en heel veel Netflix

Afgelopen week vertrok ik voor 7 weken naar Frankrijk, genoot ik van wandelingen door de stad en keek ik heel wat afleveringen van Jane the Virgin.

Maandag
Het was zo gek om wakker te worden in mijn eigen bed in een nieuwe kamer. Het voelde allemaal ontzettend onrealistisch. Ik heb zo ontzettend lang gewacht op mijn eigen plekje en nu is het eindelijk zo ver. De hele ochtend werkte ik aan mijn to do list en ’s middags ging ik met mijn ouders naar mijn opa. De rest van de familie kwam ook die kant op.
We aten Chinees en daarna gingen we naar van Der Poel om een ijsje te halen. De favoriete ijssalon van mijn neven en nichten, voor mij de eerste keer dat ik daar kwam en het ijs was absoluut lekker.

Pien kwam ook even mijn nieuwe plekje bekijken toen mijn ouders mij ophaalden om naar mijn opa te gaan. Mevrouw sprong meteen op mijn bed..

Dinsdag
Echt lang heb ik niet kunnen genieten van mijn eigen plekje, want dinsdag ochtend zat ik al in de trein richting Amsterdam. Om vervolgens de bus naar Parijs te nemen. Dit was mijn eigen keuze en ik vind het dan ook helemaal niet erg dat ik pas in september weer terug ben.
De busreis duurde ontzettend lang vanwege de anderhalf uur vertraging. Gelukkig zat ik in een dubbeldekker en had ik beneden vier stoelen voor mezelf.
Ik raakte aan de praat met twee Nederlandse jongens die een roadtrip gingen maken in Spanje. Zoals beloofd, een shoutout naar deze twee jongens omdat ze de busreis in ieder geval een stuk gezelliger maakten. Uiteindelijk was ik rond 22:00 op het station in Parijs.

Woensdag
Na een vermoeiende verhuizingsweek was ik wel toe aan wat downtime. Woensdag was dan ook een relaxdag. Ik keek vooral veel Netflix en deed middagdutjes haha.

Donderdag
Net als woensdag was ook donderdag een relaxdag. ’S Ochtends volgde ik de webinar van Marlou Volkerink die onzettend veel Instagramtips gaf. Absoluut iets waar ik meer tijd aan ga besteden omdat ik het heel erg leuk vind.
Verder deed ik die dag niet zo veel.

Vrijdag
Matchday! Ofwel de wedstrijd Frankrijk – Uruguay. Gelukkig won Frankrijk dus de sfeer in de stad was goed. Die avond ging ik uit eten met mijn vriend in een lokaal restaurantje. We keken de wedstrijd België – Brazilië en daarna maakten we een avondwandeling door de stad. Langs de Seine, naar de Eiffeltoren om daar op het gras wijntjes te drinken.

 

Zaterdag
Omdat we deze zomer op vakantie gaan naar Corsica wilden we bij de Decathlon kijken voor eventuele nieuwe snorkelmaskers. Bij Decathlon verkopen ze maskers die je hele gezicht bedekken. Helaas zitten ze niet zo geweldig als ik had gehoopt en kwam ik alleen terug met een badmuts. Niet heel charmant, maar in Frankrijk ben je verplicht zo’n ding te dragen als je naar het zwembad gaat.
We zijn naar Decathlon gelopen (ruim 2km one way) en liepen op de terugweg naar een park. We zijn behoorlijk lang weggeweest, vooral omdat het bloedheet was en we geen zin hadden om snel te lopen haha.


Een welverdiende snack na een lange wandeling naar Decathlon

Zondag
De laatste dag van de week spendeerden we bij de ouders van mijn vriend. Een uitgebreide Franse lunch en daarna keek ik een aantal afleveringen Jane the Virgin terwijl mijn vriend zijn to do list afwerkte.
Die avond aten we een niet zo uitgebreide maaltijd aangezien we behoorlijk vol zaten.

Ik kijk terug op een prima week waarin ik genoeg tijd heb gehad om uit te rusten. 😊

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.