Mijn week 6: zoute drop kopen in Parijs, een bloggershotspot bezoeken en rustig aan doen

Mijn week 6: zoute drop kopen in Parijs, een bloggershotspot bezoeken en rustig aan doen

Afgelopen week heb ik eigenlijk heel rustig aan gedaan. Vermoeid na een weekend met weinig slaap heb ik veel rust genomen. Youtube video’s kijken, blogs lezen en schrijven, Netflixen en make-up tutorials kijken om vervolgens de look na te maken. Het is mij weer duidelijk geworden dat ik geen getalenteerde visagiste ben haha. Gelukkig vind ik het heel erg leuk om te doen en wil ik graag meer leren. Oefening baart kunst toch? Heb jij nog tips voor Youtubers die makkelijke make-up tutorials maken, dan zou ik het heel fijn vinden als je hun namen achterlaat onder deze post.

Afgelopen donderdag had ik onwijs veel zin in zoute drop en laat er nou net een Hema in de buurt zitten. Ik vind het zo fijn om soms even de Hema binnen te lopen, puur omdat alles zo herkenbaar is. Het filiaal is heel klein, maar de producten zijn allemaal hetzelfde als in Nederland. Er zijn een aantal schappen met voedsel waar je dus ook stroopwafels en verschillende soorten drop kunt vinden. Ik kocht een pak stroopwafels en een zakje salmiaktongen. De dropjes hoef ik niet te delen want mijn vriend vind ze verschrikkelijk haha.

Zaterdagmiddag ging ik samen met mijn vriend de stad in. We liepen naar de Pantheon, de Saint-Etienne du mont, jardin des plantes en rue Crèmieux, de bloggershotspot. Dit kleurrijke straatje heeft de afgelopen jaren veel bekendheid gekregen. Veel fashionbloggers, Instagrammers en zelfs grote bedrijven zoeken dit straatje op om foto’s te maken. Foto’s van het straatje, maar vooral foto’s van zichzelf in het straatje. Wij waren er rond een uur of zeven en er waren een stuk of 20 mensen druk bezig met foto’s. Uitgebreid poseren in de portiek van sommige huizen, doen alsof ze aanbellen of huppelend door de straat. Ik werd bijna ongemakkelijk van het grote ego wat iedereen met zich mee draagt en hand medelijden met de inwoners van dit straatje. Moet je je voorstellen dat er dagelijks honderden mensen voor je huis staan om honderden foto’s te maken van zichzelf.

De week is voorbij gevlogen en ik kan moeilijk beseffen dat ik al ruim 3 weken in Parijs ben. De tijd gaat echt heel snel voorbij! Over tweeënhalve week gaan we al naar Corsica en voor ik het weet moet ik weer terug naar Nederland. Gelukkig duurt het allemaal nog wel even en ben ik nu vooral aan het genieten van mijn tijd hier.

Hoe was jullie week?

Het is zo lekker herkenbaar
Yay mijn Nederlandse snacks!
Omdat ik van wijn hou
Heel gelukkig met de kookkunsten van mijn vriend 🙂
Op een of andere manier wil deze niet draaien
Pantheon, deze wil ook niet draaien
De voorkant van de Pantheon
Saint-Etienne du mont (ook deze kan ik niet draaien)
De binnenkant van de Saint-Etienne du mont
Jardin des plantes
Rue Crèmieux
Mooi groen is niet lelijk
De straat gevuld met een aantal fanatieke bloggers/Instagrammers

*Sorry voor alle foto’s die niet gedraaid kunnen worden

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.