Mijn week 8, eerste week als stagiair

Mijn week 8, eerste week als stagiair

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een weekoverzicht plaatste. Inmiddels is het dagelijks leven weer begonnen en wordt het weer eens tijd. Dit keer zal ik voornamelijk foto’s delen en daarbij een korte beschrijving.
Afgelopen week was mijn eerste week in mijn nieuwe huisje, mijn eerste stageweek en ik moest toch wel weer een beetje wennen aan het leven in Nederland.

Na mijn eerste dag op stage was ik erg opgelucht en blij dat alles meeviel. Na zo’n lange vakantie is het toch even wennen om weer aan het werk te gaan. Gelukkig heb ik het naar mijn zin op mijn stageplek.

De laatste tijd eet ik steeds vaker couscous. Een jaar geleden had ik nog nooit zelf couscous gemaakt en nu eet ik het iets te vaak. Als lunch eet ik vaak couscous salades, in de zomer at ik regelmatig tabouleh en ik vind het heel lekker om couscous met paprika te eten. Misschien plaats ik binnenkort wel mijn zelfbedachte recept.


Als ik ’s ochtends naar mijn stage fiets, fiets ik door de binnenstad. De winkels zijn dan nog dicht, dus de straten zijn bijna helemaal leeg.


Dinsdag begon ik heel enthousiast aan een rondje hardlopen. Het is lang geleden dat ik dat voor het laatst gedaan heb dus ik volg nu een beginnersschema om 5 kilometer te gaan lopen. Na mijn eerste rondje nam ik me voor minimaal twee keer per week te gaan hardlopen, tot nu toe is dat niet gelukt, oops.


Donderdag avond had ik een feestje van een vriendin die voor een half jaar naar Barcelona gaat. Ik was met een aantal anderen uitgenodigd om te komen eten. Ze had heel erg haar best gedaan, de tafel was onwijs leuk gedekt en het eten smaakte lekker. Ik heb alleen geen foto’s gemaakt, behalve dit plaatje van mijn bord. Het ziet er in ieder geval kleurrijk uit.


Vrijdag ging ik patat halen met mijn collega’s op stage, dit ritueel noemen ze vette vrijdag.


Voor mijn stage ging ik naar het Stadsfestival in Zwolle om foto’s te maken. Best wel leuk dat ik voor het eerst met een perskaart naar een evenement mocht.


Zaterdagavond ging ik naar de vijftigste verjaardag van mijn tante. Bijna de hele familie van mijn vaders kant was aanwezig. Ze hadden een heerlijk pastabuffet geregeld. Als groot pasta fan had ik daar natuurlijk geen problemen mee.


Zondag was ik bij mijn ouders. Ik heb aan mijn stageplan gewerkt, een aantal afleveringen Jane the Virgin gekeken en toch ook maar even met de honden gewandeld.

De week werd afgesloten met een homemade hamburger bij mijn ouders thuis.

Ik kijk terug op een prima eerste stageweek. Het is weer even wennen dat de vakantie voorbij is en dat ik weer in Nederland ben, maar het is tot nu toe prima te doen.
Ook het weekend is weer voorbij en ik ben klaar voor een nieuwe week.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.