Netflix tips: dit keek ik in januari

Netflix tips: dit keek ik in januari

De deur uit gaan en nieuwe plekken bezoeken vind ik heerlijk, maar soms kan ik gewoon héél erg genieten van een avondje, middagje of volledige dag bankhangen met een goede serie of film. Iedere maand spendeer ik behoorlijk wat tijd aan Netflixen en daarom ga ik één keer per maand met jullie delen wat ik keek. Gewoon een handig overzichtje met welke films/series ik wel of juist totáál niet de moeite waard vind. 

In januari keek ik het volledige eerste seizoen van de serie YOU, de nieuwste afleveringen van Riverdale, een aantal seizoenen How I met your mother en de film Dumplin’.

YOU

Deze serie is een totale mindfuck en daardoor super verslavend. Het verhaal gaat over boekenwinkel manager Joe en studente Beck. Hij wordt smoorverliefd op haar en is ervan overtuigd dat zij de ware voor hem is. In poginginen haar hiervan te overtuigen begint hij haar te stalken en iedereen die hun relatie maar iets in de weg staat moet wijken. Daar zorgt Joe wel voor…
De eerste paar aflevering had ik een wat moeite om in het verhaal te komen, maar na een aflevering of 3/4 wilde ik niet meer stoppen met kijken. Het is echt super spannend en het is bizar hoe je in de serie toch hoopt dat Beck en Joe samen eindigen, terwijl hij hele foute dingen doet.

Het gehele eerste seizoen staat op Netflix, dus als je wilt kun je alle tien afleveringen van drie kwartier in één keer kijken.

Riverdale

Deze serie volg ik al vanaf het begin in januari 2017 en momenteel wacht ik iedere donderdag op de nieuwste afleveringen van seizoen drie. De serie speelt zich af in het dorp Riverdale en volgt de levens van verschillende tieners. In alle drie de seizoenen is de verhaallijn totaal anders, maar ergens zit er wel een link tussen, dus je kunt de afleveringen niet los van elkaar kijken. Het dorp Riverdale lijkt een perfect plaatje uit te stralen, maar eigenlijk schuilen er diepe geheimen.

Momenteel komt er iedere donderdag een nieuwe aflevering op Netflix. Alle afleveringen staan online, dus ik raad je zeker aan om de serie te kijken. (Persoonlijk vind ik seizoen drie beter dan seizoen twee.)

How I met your mother 

Een razendpopulaire serie die bijna iedereen gezien lijkt te hebben, maar tot eind vorig jaar had unberhaupt niet overwogen de serie te kijken. Een serie die het verhaal vertelt van vijf vrienden in New York die van alles meemaken en vooral de zoektocht van Ted naar zijn ware liefde, de toekomstige moeder van zijn kinderen.
Een heerlijk relaxte serie met afleveringen van zo’n 20 minuten die je makkelijk wegkijkt. Dus mocht jij één van de weinigen zijn die deze serie nog niet heeft gekeken dan stel ik voor om daar snel verandering in te brengen. Wij zijn inmiddels in seizoen 7 van de 9, dus we hebben nog heel wat afleveringen te gaan.

Dumplin’

Deze film verteld het verhaal van Dumplin, een meisje wat niet voldoet aan het sterotype beautyqueen, die de dochter is van de voormalig Miss verkiezing winnares. Om haar moeder te irriteren schrijft ze zichzelf in voor een Miss verkiezing en ze wil er alles aan doen dat de hele show mislukt. Maar al snel loopt het toch wat anders dan gepland.

De film Dumplin’s duurt een uur twintig minuten en persoonlijk denk ik dat het vooral een leuke film is voor jonge meiden. Verwacht er niet al te veel van, maar al met al een prima film.

Wat keek jij afgelopen maand op Netflix? Heb je nog tips voor mij?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.