Nieuwe baan en MagInspiration day |Merelsweek 10

Nieuwe baan en MagInspiration day |Merelsweek 10

De week is alweer voorbij gevlogen en ik kan je vertellen: het was een behoorlijk drukke week! Ik ben begonnen met een nieuwe baan, moest behoorlijk wat onderzoek doen voor school en ben samen met Ernestina naar Amsterdam geweest. 

Maandag

Ik had ’s ochtends een afspraak op mijn nieuwe kantoor om te kijken of de baan iets voor me is. Vanaf mijn huis is het ongeveer 5 kilometer fietsen en onderweg maakte ik deze foto.
Ik ben aangenomen en kon meteen de dag daarna beginnen. Om dit te vieren ging ik met Ernestina koffie drinken in de stad én bestelden we een broodplank, yummy!

Dinsdag

Mijn eerste werkdag! Ik heb eerst een tijdje meegeluisterd met mijn collega en al snel mocht ik ook zelf mensen gaan bellen. Tijdens de lunchpauze at ik een gezonde lunch.
’s Avonds kwam Astrid gezellig langs en hebben we samen gegeten.

Woensdag

Ik begon de dag alleen op kantoor, dus toen kon ik even eens werk selfie maken zonder rare bliken te krijgen.
Ik heb weer een toffe samenwerking voor mijn blog! Altijd leuk om dit soort pakketjes in mijn brievenbus te vinden.

Donderdag

Ik werkte vandaag aan schoolopdrachten vanuit huis. Researchen voor mijn onderzoek en vooral veel Youtube video’s kijen (geralateed aan mijn onderwerp). Ook ontving ik eindelijk mijn nieuwe visitekaartjes.
Tijdens het ‘dineren’ keek ik Boer zoekt vrouw

Vrijdag

Samen met Ernestina ging ik naar de MagInspiration day. Een evenement voor journalisten waarbij er verschillende workshops waren. We volgden een aantal plenaire sessies waarbij iedereen aanwezig was en wat paralelsessies in kleinere groepen. Het was zeker een interessante dag.
Na het evenement gingen we nog even de stad in omdat Ernestina naar de Primark wilde en we er zin in hadden om uiteten te gaan.

Zaterdag

 

 

 Zaterdag was ik bij mijn ouders en we gingen wandelen in de buurt van Apeldoorn. We liepen een rondje van 5,2 kilometer. 
Na onze wandeling gingen we naar Fonteyn om blokhutten te bekijken. In het nieuwe huis willen mijn ouders een blokhut in de tuin. Ik vind het wel een goed idee als ze die zo inrichten en ik mijn eigen logeeradresje in de tuin heb, zij willen de blokhut gebruiken als fietsenschuurtje.

 

Zondag

De hele dag ben ik bezig geweest met dingen van mijn to-do list strepen. Wat achterstallig werk voor mijn blog, nieuwe artikelen schrijven en mijn literatuurstudie voor mijn afstudeer onderzoek. In de ‘pauze’ ben ik met mijn vader de honden gaan uitlaten.
De lente komt er echt aan! Ik kan dan ook niet wachten tot het mooier weer wordt.
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.