Review: 999 vragen aan jezelf

999 vragen aan jezelf review

Onlangs vierde ik mijn 22ste verjaardag en kreeg een aantal super toffe cadeaus. Eén van die cadeaus was het invulboekje 999 vragen aan jezelf. Ik was hier ontzettend blij mee omdat ik hoopte dat dit boekje mij meer inzicht in mezelf zou geven. Door alle drukte en stress lijk ik even helemaal vergeten te zijn wat ik nou echt leuk vind en wat mijn dromen zijn. De laatste tijd ben ik alleen maar bezig geweest met deadlines behalen en leren voor mijn herkansing.
Nu dat erop zit en de zomervakantie is aangebroken heb ik tijd om dit boekje in te vullen en mijn mening erover te delen.

Uiterlijk

De kaft van het boekje is turquoise met een geruit patroontje. Om de kaft zit een bruin, kartonnen omslag waarop de titel van het boekje is geschreven. De kleur vind ik echt super mooi. Alleen vind ik het jammer dat de titel niet op het boekje zelf staat, wanneer je de omslag er vanaf haalt zie je niet meer welk boek het is.
Het formaat vind ik ideaal, het is iets kleiner dan een A5 formaatje en daardoor heel makkelijk mee te nemen. Wel is het boekje vrij dik, maar ik heb mij daar niet aan gestoord.


Inhoud

Na de algemene informatie over het boek (uitgeverij en drukjaar enz.) vind je een pagina waarop je een beschrijving vindt van het soort vragen in het boekje en kun je opschrijven aan wie je het boek wilt nalaten. De eerste 19 vragen zijn heel feitelijk zoals hoe heet je en hoeveel woog je toen je geboren werd. Gevolgd door helse dilemma’s zoals pizza of pasta. Je moet er één aankruisen en dat vond ik behoorlijk lastig haha.
Het boek bestaat uit meerkeuze vragen, dillema’s en open vragen. Variërend van vragen naar feiten over jezelf, zoals je sterrenbeeld en vragen over hobby’s, persoonlijke voorkeuren en karakter eigenschappen.

Mijn mening

Ik vind het een onwijs leuk boekje en de vragen zijn erg origineel. Sommige vragen zette mij echt even aan het denken en dat vond ik fijn. De reden waarom ik dit boekje zo graag wilde hebben is omdat ik inzichten in mezelf wilde krijgen. Wat wil ik nou eigenlijk. Sommige vragen hebben mij hierbij geholpen terwijl anderen gewoon leuk waren.
Al met al zou ik anderen zeker aanraden een exemplaar te kopen. Soms is het fijn om even wat tijd voor jezelf te nemen en dit boek dwingt je ertoe echt even stil te staan bij wie jij bent.

Bestellen?
Het boekje 999 vragen aan jezelf kost €12,50 en is verkrijgbaar onder andere verkrijgbaar op bol.com, bruna.nl en vtwonen.

Wil je meer reviews lezen? Kijk dan hier.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.