Shoplog begin september

Shoplog begin september

Dit weekend heb ik wat leuke dingetjes gekocht en ik wil het toch even met jullie delen. Want ja, koopjes zijn altijd leuk 😊

The Body Shop
Vrijdag liep ik na werktijd even langs de Body Shop. En wat was het fijn om te zien dat mijn favoriete maskertje van dit moment in de aanbieding was. Niet een klein beetje maar met 50% korting. Ik kocht twee tubes Mineral & Giner, één voor mijn moeder en één voor mezelf.
Ook kocht ik een pot bodyscrub, Mediterranean Sea Salt Scrub. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, maar binnenkort kun je een review verwachten.

Only
Vandaag wandelde ik een rondje door de stad en kon het niet laten even bij de Only binnen te kijken. Omdat het een vernieuwde locatie in Zwolle is hadden ze 25% korting op het gehele assortiment. Ik kocht dit onwijs leuke shirtje voor slechts €11,25. Een leuk donkerblauw shirtje met bloemen wat onwijs leuk is voor het najaar. Met dit wisselende weer is hij ideaal. Staat leuk onder een jasje als het iets frisser is, en als het warm is doe ik mijn jasje gewoon uit.

De voorkant van het shirt
De achterkant van het shirt
Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. september 18, 2018 / 20:59

    Wat een leuk shirtje zeg! En 50% korting bij The Body Shop is natuurlijk super leuk! ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.