Uniek fashion item: laarzen met bloemen

Uniek fashion item: laarzen met bloemen

De laatste tijd vind ik het steeds leuker om items in mijn kast te hebben die bijna niemand heeft. Ik ben er steeds meer mee bezig om echt een eigen stijl te creeëren en items te vinden die echt bij mij passen. Hoewel ik gek ben op prachtige jurkjes of chique items, ben ik er wel achter dat dit niet echt praktisch is. Stiekem is dat toch wel een must voor mijn kledingkast: prakisch en comfortabel. Als iets niet lekker zit, trek ik het eigenlijk niet aan. Hoewel ik soms moeite heb met het shoppen van kleding omdat ik me onzeker voel, heb ik nooit moeite gehad met schoenen. Daarom deel ik vandaag mijn nieuweste aanwinst met jullie!

Afgelopen maand was ik bij mijn vriend in Parijs en samen gingen we naar een grote schoenenwinkel. Uiteindelijk geen goede keuze voor mijn portomonee, want uiteraard heb ik een paar schoenen gekocht. Er waren behoorlijk veel leuke schoenen en uiteindelijk twijfelde ik tussen twee paar laarsjes. Gelukkig was het de dag voor Valentijnsdag en was mijn vriend zo lief om de keuze een stuk makkelijker te maken; hij zou één paar kopen en ik de ander. Deze zwarte exemplaren met bloemetjes kreeg ik dus cadeau,

Matchend bij mijn spijkerjasje

Afgelopen herfst kocht ik een zwart spijkerjasje van Levi’s. Wat het jasje zo bijzonder maakt is het feit dat er gekleurde bloemen op geborduurd zijn. Vanaf het moment dat ik het jasje zag was ik verliefd. Het is één van mijn meest gedragen items en iedere keer als ik het draag krijg ik complimenten van mensen dat ze mijn jasje zo leuk vinden. Deze laarzen passen perfect bij mijn jasje waardoor ik eigenlijk meteen dacht: deze wil ik hebben! Nu heb ik twee super toffe items met bloemen! Of ik ze ook tegelijk aantrek weet ik niet, misschien wordt dat wel een beetje too much.

Veel stijlen

De schoenen zien er uit als stoere bikerboots, maar omdat ze best smal zijn lijken zijn ze ook heel vrouwelijk. De bloemen geven een extra female touch en ze zijn eigenlijk voor verschillende outfits te gebruiken. Ik zou ze aan kunnen doen met een jurkje, met een zwarte broek en een blazer, maar ook in combinatie met een leren jasje staan ze super mooi. Wat dat betreft zijn het multifunctionele schoenen die echt bij veel verschillende stijlen passen. Voor mij is dit ideaal, want ik hou van veel verschillende dingen. De ene dag draag ik wat stoerdere kleren en de andere dag een nette outfit, al moet ik wel toegeven dat ’s ochtends vroeg de optie comfortabel het bijna altijd wint. Dus ja, je ziet me ook vaak in een spijkerbroek met een simpele trui of vest. Maar hey, dankzij deze laarzen ziet ook zo’n outfit er een stuk beter uit.

Mijn vriend kocht deze schoenen bij Besson Chaussures.

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.