Van een zomer in Frankrijk naar stagelopen in Zwolle.

Uitzicht op Bonifacio

De lucht is grauw, de temperaturen zijn gezakt en langzaam gaan we richting de herfst. De meeste scholen zijn alweer begonnen en maandag beginnen ook alle hogescholen en universiteiten. De zomervakantie is officieel voorbij! Ik ben afgelopen maandag al begonnen met mijn stage bij indebuurt Zwolle, gelukkig heb ik daarvoor kunnen genieten van ruim 2 maanden vrijheid.

Mijn zomer
De maanden juli en augustus heb ik grotendeels doorgebracht bij mijn vriend in Parijs. De weken in Parijs heb ik veel tijd aan mijn blog besteed, maar ik heb ook veel Netflix gekeken. Zo nu en dan zijn we de deur uit geweest om nieuwe plekken te bezoeken. Al was het een onwijs hete zomer en met de hitte is het echt niet fijn om in de stad te zijn. Als het 30 graden is voelt het nog warmer aan vanwege alle gebouwen die dicht op elkaar staan en ook de metro creëert veel warmte.

Begin augustus zijn we een weekendje weg geweest met een vriend van mijn vriend. Met z’n drieën hebben we een bezoekje gebracht aan de ouders van die vriend. Zij zijn een huis aan het bouwen op het platteland. Het weekend was superleuk! We hebben gebarbecued in de buurt van een rivier waarna we heerlijk gingen zwemmen.  Zo ontzettend fijn om even de stad uit te zijn.

Corsica
De laatste twee weken van de vakantie ben ik op Corsica geweest. Ik heb iedere dag wel iets leuks gedaan. Wandelen in de prachtige natuur, kanoën op de zee, een leuk plaatsje bezoeken of lekker chillen op het strand. Onwijs fijn om echt even op vakantie zijn 😊

Helaas komt aan alles een einde en zo ook deze lange zomer is verleden tijd. Inmiddels ben ik weer in Nederland en het is echt even wennen. Het is hier een stuk kouder, mensen praten Nederlands en het is best eenzaam zo zonder mijn vriend.
Gelukkig heb ik genoeg afleiding op dit moment. Ik loop fulltime stage, vanaf vandaag komt er weer dagelijks een blog online en de weekenden zijn volgepland met leuke dingen.

September op mijn blog
Komende maand ga ik proberen elke dag een nieuwe blogpost te plaatsen. Zo zal ik artikelen schrijven over de dingen die ik meemaak, reistips, leuke weetjes en ook wil ik wat meer gaan schrijven over beauty en make-up.
Om 6:00 ’s ochtends verschijnt de nieuwe post van de dag en hou vooral ook mijn Instagram in de gaten. Volg je mij nog niet, doe dat dan HIER.

Hoe was jullie zomer?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.