Wereldkaart aan de muur

Wereldkaart aan de muur

Onlangs verhuisde ik naar mijn nieuwe plekje. Een kamer met spierwitte muren waar nog niks aan hing. Ik was wel opzoek naar iets voor aan de muur, maar kon niks vinden wat ik echt tof vond. Een aantal weken terug kreeg ik een mailtje met de vraag of ik interesse had in een wereldkaart op canvas en ik zei meteen ja.

Reizen vind ik supertof en ik zou het liefst de hele wereld over reizen. Ik kijk dan ook regelmatig naar de wereldkaart en droom ervan een groot deel van de landen te bezoeken. Een wereldkaart aan de muur was nog niet in mij op gekomen, maar inmiddels ben ik er heel erg blij mee.

Eyecatcher
De wereldkaart die ik uitzocht is behoorlijk groot, 120x80cm. Het is de eyecatcher in mijn kamer, hij hangt boven mijn bed. De kaart is grijs en de landen zijn ingekleurd in paars- en groentinten.

De kaart van dichtbij

Wereldkaarten
De kaart kreeg ik van wereldkaarten zij hebben een onwijs groot aanbod aan kaarten. Je kunt kiezen voor een wereldkaart, een kaart van een Nederlandse provinciehoofdstad of een landkaart van een aantal landen, keuze genoeg dus. Wil je de kaart liever op hout of als poster dan is dat ook mogelijk.

Bestellen
Ik bestelde mijn kaart op dinsdagavond na elven en op vrijdag werd de kaart thuisbezorgd. Helaas miste ik de bezorger en heb ik de kaart uiteindelijk op dinsdag opgehaald bij de DHL. Was ik vrijdags gewoon thuis geweest dan had ik mijn kaart supersnel gehad. Dus ook voor de ongeduldige mensen onder ons kun je hier prima bestellen.

Fan van decoraties
Ik ben heel blij met de kaart en vind het super leuk dat ik zo’n grote canvas aan de muur heb hangen. Ik had al wat kleine dingen hangen, maar zoiets groots is toch wel tof. Kwa kleuren past hij prima bij mijn kamer aangezien mijn muren en meubels allemaal wit zijn. Op deze manier breng ik juist wat meer kleur in mijn kamer. Ik vind het heel belangrijk om decoratieitems in mijn kamer te hebben. Zonder fotolijstjes, gezellige lampjes en kaarsjes vind ik mijn kamer heel saai. Momenteel heb ik alleen canvas hangen, maar ik zou best een keer een foto op plexiglas willen proberen. Wie weet in de toekomst 😉

Mijn wereldkaart


*Het product in deze blog heb ik gekregen.

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.