Mijn week 7: Wijn drinken in een park en het Parijse bos bezoeken

Mijn week 7: Wijn drinken in een park en het Parijse bos bezoeken

Maandag
Helaas heb ik zondag avond ziek op bed gelegen en voelde ik mij maandag nog een beetje zwak. Ik had geen pijn meer, maar weinig energie. De hele dag heb ik lekker rustig aan gedaan. Tegen het einde van de middag hebben we boodschappen gedaan bij de Lidl en Picard. Vooral Picard was erg aangenaam aangezien het een winkel is waar ze alleen bevroren producen verkopen. Een winkel met alleen maar vriezers, de hemel haha, want ook hier is het heel erg warm.
Die avond hadden we echt geen zin om te koken en haalden we pizza 😊

Dinsdag
Nu ik vakantie heb besteed ik steeds meer tijd aan mijn blog. Artikelen schrijven, fotograferen, blogs van anderen lezen, reageren op blogs van anderen en veel blogtips lezen. Dinsdag heb ik een planning gemaakt voor de komende weken, zodat ik in ieder geval weer waarover ik ga schrijven.
Aan het einde van de middag zijn we gaan zwemmen bij piscine Keller.


Woensdag
In Nederland heb ik Franse les gehad en via één van mijn ‘klasgenoten’ heb ik de contactgegevens van Janneke gekregen, een Nederlandse die in Parijs woont omdat ze een Franse vriend heeft. We hebben elkaar in juni voor het eerst ontmoet en woensdag besloten we spontaan met een fles wijn in Jardin des Tuileries gezeten. Het was echt bloedheet, maar gelukkig konden we een plekje in de schaduw vinden. We hebben ruim drie uur in het park gezeten en de tijd vloog voorbij.

Donderdag
Dit was één van de warmste dagen van de week dus ik ben eigenlijk de hele dag binnen gebleven. Ik heb veel aan mijn blog gewerkt, posts geschreven, foto’s gemaakt en veel blogtips gelezen. Verder heb ik een aantal afleveringen Suits gekeken tot ik in slaap viel op de bank.

Vrijdag
Aangezien de winkels nog steeds uitverkoop hebben wilde ik heel graag naar de Forever21. Vrijdag ochtend ben ik in mijn uppie naar de enige Forever21 in Parijs gegaan. Helaas heb ik niks gevonden waarvan ik dacht, dit wil ik hebben. Na nog wat andere winkels bezocht te hebben ben ik langs het Louvre gelopen. Het was bloedheet dus ik ben eigenlijk maar kort daar gebleven. Ik heb wat foto’s gemaakt en ben door het park teruggelopen naar de metro.

Zaterdag
Al eerder schreef ik op mijn blog over een super leuk en betaalbaar hamburger restaurant bij ons in de buurt. Zaterdag avond zijn we hier gaan eten en wat was ik gelukkig haha. Dit keer had ik de ‘klassieke’ hamburger. Een hamburger met kaas, sla, tomaat, augurk, ui, mayonaise en ketchup. Het smaakte weer heerlijk 😊

Zondag
Samen met mijn vriend ben ik naar bois de Vincennes geweest. Een groot bos net buiten Parijs, maar officieel valt het wel onder het grondgebied van de stad. Het bos is behoorlijk groot, al vond ik het meer een gigantisch park dan een bos. Aangezien het zondag was en ook nog eens midden in de zomer was het behoorlijk druk. We hebben ruim een uur rondgelopen en ik vond het leuk om eens iets anders te zien.

Aankomende week
Ik vond het een heerlijke week, een prima mix van dingen ondernemen en genieten van het feit dat ik echt geen verplichtingen heb op dit moment. Aankomende week zal wat drukker worden. Van dinsdag tot vrijdag komen twee van mijn vriendinnen langs in Parijs en in het weekend gaan we naar het vakantiehuis van de ouders van één van de vrienden van mijn vriend. Kortom, ik heb een leuke week voor de boeg.

In de maand augustus zullen er per week 3 nieuwe berichten verschijnen. Om maandag, woensdag en vrijdag.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.