Review: foto op hout

Review: foto op hout

Twee weken geleden kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe plekje. Een plekje waar ik alles voor mezelf heb en niks hoef te delen met een huisgenoot. Ik voelde me zo ontzettend gelukkig toen ik voor het eerst mijn nieuwe kamer binnenliep. Een kleine studio, maar alles wat ik nodig heb past erin. Dezelfde meubels en dezelfde spullen, alleen de foto’s aan de muur heb ik niet opnieuw opgehangen.

De foto’s in mijn studentenkamer hingen er al behoorlijk lang, de meeste lijstjes nam ik mee vanuit mijn tienerkamer bij mijn ouders thuis. Fotolijstjes die ik al jaren had. Langzaam zijn die aan vervanging toe. De foto’s gaan in een plakboek en mijn muren wil ik vullen met nieuwe herinneringen.

Toen ik een berichtje van fotofabriek kreeg met de vraag of ik één van hun producten wilden uittesten heb ik geen seconde getwijfeld. Ik koos ervoor om een foto af te laten drukken op hout. Daarom wilde ik een foto met een strand vibe, omdat ik denk dat dit een goede combinatie is. Na lang zoeken koos ik voor een foto van mijn vriend en mij op een terras aan de middellandse zee in Griekenland. Een prachtige herinnering aan onze eerste vakantie samen.

Ik bestelde de foto op vrijdagochtend en nog dezelfde middag kreeg ik een berichtje dat mijn bestelling was verzonden. Dat het zo snel zou gaan had ik echt niet verwacht. De dag daarna lag het pakketje al op de mat.

De foto bestaat uit drie losse houten plakjes die bij elkaar gehouden worden door een balk op de achterkant. Tijdens de bestelling van de foto wist ik al dat de foto op die manier in drieën verdeeld zou worden dus ik had er al rekening mee gehouden. Tussen de drie losse plankjes zit een kleine ruimte, maar voor de foto die ik uitkoos is dit totaal geen probleem.
De kleuren komen ontzettend goed naar voren.

Op dit moment staat de foto op de rand van mijn bedframe, maar door de bijgevoegde haakjes is het ook mogelijk om hem op te hangen. Ik overweeg om dit op een later moment te doen, maar voor nu is het prima zo.

Ik ben echt onwijs blij met de foto en vind het leuk om nu eens een ander soort decoratie te hebben. Normaal gesproken zitten mijn foto’s altijd in witte of zwarte fotolijsten. Een foto op hout is uniek en heel erg mooi. Op dit moment is dit de enige fotodecoratie in mijn kamer en een absolute eyecatcher.

Lijkt het jou ook leuk om een foto op hout af te drukken, neem dan een kijkje op deze website. Fotofabriek biedt ontzettend veel mogelijkheden.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. juli 19, 2018 / 15:11

    Wat een lieve foto! Ik neig snel naar bijvoorbeeld canvas bij het afdrukken van een foto, maar hout heeft iets sfeervols, landelijks. Heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.