21 x Watertown in foto’s

21 x Watertown in foto’s

Foto’s maken is iets wat ik heel erg graag doe, bijna dagelijks schiet ik wat plaatjes met mijn telefoon en op vakantie ga ik all out met mijn camera. (Wel op de automatische stand, want technisch snap ik er niet heel veel van). Na Amerika kwam ik terug met duizenden foto’s en daarom leek het me een goed plan om de komende weken van elke bestemming een aantal foto’s te delen. Geen lange teksten lezen, maar gewoon plaatjes kijken, soms is dat ook wel fijn! Vandaag foto’s van Watertown, waar ik in 2013-2014 als exchange student gewoond heb. 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.