5 x mijn favoriete Youtube kanalen

5 x mijn favoriete Youtube kanalen

Hoewel ik nog bijna dagelijks ‘ouderwets’ tv kijk en dan ook nog eens bijna altijd de publieke omroep, vind ik het ook heel leuk om Youtube video’s te kijken. Vandaag deel ik mijn vijf favoriete kanalen met jullie, want wie weet vind jij ze ook leuk!

1. Clairelucia

Claire woonde ongeveer twee jaar in New York en maakte daar hele toffe video’s over. Voor mij een groot voorbeeld, want ik zou ook zulke toffe video’s over mijn leven in Parijs willen maken. Inmiddels woont ze weer in Nederland, maar de video’s die ze maakt vind ik nog steeds heel leuk.

2. Co with the flow

Co maakt video’s over het leven als stewardess en dat vind ik echt super interessant. Buiten het feit dat je zo inzicht krijgt hoe het is om stewardess te zijn, is ze ook nog eens een eersteklas entertainer. Haar video’s zijn zeker de moeite waard om te kijken.

3. TheEllenShow

Op het Youtube kanaal van Ellen vind je fragmenten uit het bekende Amerikaanse tv-programma. Helaas wordt het hier niet uitgezonden, maar via Youtube kun je gelukkig heel veel van de fragmenten terug zien. Wanneer ik eenmaal begin met het kijken van ‘Ellen video’s’ kan ik mezelf uren vermaken.

4. Vrouw

Op het Youtube kanaal van Vrouw staan veel human interest video’s en dat vind ik super interessant. Ook in tijdschriften zijn dit vaak mijn favoriete rubrieken en als journalist wil ik dan ook het liefst dit soort verhalen maken. In eerste instantie kwam ik terecht bij het Youtube kanaal van Vrouw dankzij de vlogs van Mariah die voor het kanaal video’s maakte over haar leven als jonge moeder. Inmiddels doet zij dit niet meer.

5. HiHo Kids

Okay ik moet toegeven dat ik niet geabonneerd ben op dit kanaal, maar ik kan echt genieten van ‘kids try..’ video’s. Vooral wanneer ze Nederlands eten proeven.

Ik zit zelf ook op Youtube, ben jij al geabonneerd?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.