Birthday girl! Verjaardag vieren in Parijs

Birthday girl! Verjaardag vieren in Parijs

Het voelt als de dag van gisteren dat ik 18 werd, mijn eerste verjaardag zonder ouders, aan de andere kant van de oceaan. Ik vierde mijn verjaardag met een hamburger voor ontbijt in Minneapolis en werd die avond verrast door mijn vriendengroep. Op dat moment had ik nooit verwacht, dat ik vijf jaar later mijn verjaardag zou vieren in Parijs. En niet eens gewoon voor een vakantie, maar wonend in de grote stad van de liefde. Tja, nu vraag ik me zeker af waar ik mijn 28ste verjaardag doorbreng!

Waar het voor sommige mensen vrij onbelangrijk is, hecht ik best veel waarde aan mijn verjaardag. (Niet alleen omdat ik verwend word met lieve berichtjes, kaartjes en cadeautjes). Ieder jaar sta ik op deze dag even stil bij alle mooie en bijzondere dingen die ik heb mogen meemaken in mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik weer een jaartje ouder mag worden en dat ik zoveel fijne mensen om me heen heb. Voel me gezegend met alle kansen die ik heb gekregen en waar ik op dit moment sta. Natuurlijk gaat echt niet alles zoals ik zou willen, maar ik ben absoluut gelukkig.

Stilstaan bij alle positieve dingen in mijn leven doe ik wel vaker, maar op een dag als vandaag doe ik dat net iets meer.

Vannochted heb ik lekker uitgeslapen en vanmiddag ben ik samen met een vriendin op pad geweest. We hebben gelucht bij de Grilled Cheese Factory (waar ik nog een review over ga schrijven), door de Marais gelopen, geshopt, cocktails gedronken en Catarina nam mee naar een koekjes winkel. Uiteraard een hele goede keuze, want ik ben gek op koekjes!
Ik heb onwijs genoten van deze middag en besef me hoe bijzonder het is om in Parijs te wonen. Ik woon nu een aantal maanden in de Franse hoofdstad en de stad blijft me verbazen. Er zijn hier zo ontzettend veel toffe plekken en ik kan niet wachten om er nog meer te zien.

In juni zal ik een wat uitgebreidere blogpost schrijven over Parijs. Voor vandaag deel ik nog een aantal foto’s van vanmiddag en daarna ga ik lekker genieten van een avondje Netlflixen. (We kijken seizoen 2 van Timeless en het is behoorlijk spannend!)

Deze lunch!!
Heel erg mijn best doen om niet in het water te vallen.
Cheers!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.