Boekenwurmen opgelet! Zo lees jij deze zomer gratis ebooks

e-books

Dat de zomer van 2020 anders is dan normaal, is een feit. Op vakantie is een stuk lastiger en veel mensen kiezen er dan ook voor om lekker in Nederland te verblijven of ‘gewoon’ in de eigen achtertuin. Gelukkig biedt de online bibliotheek ook dit jaar weer de VakantieBieb aan. Zodat jij op je tablet, ereader of telefoon kunt genieten van gratis ebooks.

De afgelopen jaren stelt de online bibliotheek verschillende boeken beschikbaar voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van de bibliotheek, maar kan op deze manier wel kennis maken met hun service. Twee maanden lang kun je gratis ebooks lezen en de collectie bestaat uit leuke boeken voor jong en oud. In 2018 maakte ik voor het eerst gebruik van de actie en sinds dien kijk ik ieder jaar weer uit naar 1 juli. De afgelopen twee jaar stonden er behoorlijk wat goede titels op de lijst en heb ik mijn best gedaan om er zo veel mogelijk te lezen. Ook dit jaar is er weer keuze genoeg.

Gratis ebooks

Ook dit jaar heeft de VakantieBieb een groot aanbod voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo kun je kiezen uit boeken voor jeugd, jongeren en volwassenen. Het totale aanbod telt 77 boeken, waarvan sommigen beschikbaar zijn als luisterboek.

Dit ga ik lezen

Ook dit jaar ga ik de zomer tijd besteden aan het lezen van de gratis ebooks. Ik heb de gehele collectie bekeken en een lijstje gemaakt met vijf boeken die ik wil lezen. Gelukkig zit ik op dit moment veel thuis en heb ik tijd zat en kijk ik er naar uit om met een goed boek op ons balkon te zitten.

  1. Thuis in Virgin River 
  2. 21 zomers en andere verhalen 
  3. Duingras
  4. Zij, jij en ik
  5. Casa familia

Wil je meer lezen over boeken op mijn blog, kijk dan op deze pagina.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.