Chicago hotspot: Stan’s Donuts & Coffee

Chicago hotspot: Stan’s Donuts & Coffee

Tijdens mijn bezoek aan Chicago ontdekte ik Stan’s Donuts & Coffee, een donutketen met een filiaal vlakbij het appartement waar wij verbleven. De eerste ochtend gingen wij ontbijten bij dit tentje en in dit artikel deel ik mijn mening over de donutketen. Wij gingen naar een Stan’s Donuts & Coffee filiaal aan E. Roosevelt Road.

Net naast de uitgang van het metrostation Roosevelt bevindt zich een filiaal van Stan’s Donuts & Coffee. Een sfeervol donuttentje met een grote variatie aan verse donuts.

Interieur

Het filiaal van Stan’s Donuts is gezellig ingericht en alle kleuren zijn goed op elkaar afgestemt. Het logo van de keten is in de kleuren roze en (olijf)groen en deze stijl is volledig doorgetrokken in het interieur. Alles valt binnen het kleurenpalet roze, groen en bruin. Persoonlijk vind ik het hele mooie kleuren en het de stijl van de zaak sprak me echt heel erg aan. Bij een bezoekje aan de website voor de research voor dit artikel zag ik dat ook de website van de keten geheel aanlsuit bij het interieur. Iets wat ik heel erg leuk vind en wat betreft sfeer en styling ben ik heel erg enthousiast.

Donuts

De variatie aan donuts is behoorlijk groot en het was dan ook echt een uitdaging om er slechts één te kiezen. Uiteindelijk koos ik voor een donut met karamel en marshmallow en mijn vriend had er een met aardbeienvulling. We vonden ze allebei echt heel erg lekker. Daarnaast dronken we allebij koffie; ik een cappuchino, hij een espresso. Om eerlijk te zijn viel de koffie heel erg tegen, maar daar moet ik wel bij zeggen dat koffie in Amerika over het algemeen niet echt een succes is. Tijdens onze reis hebben we slechts één koffietentje ontdekt waar ze daadwerkelijk goede koffie serveren.
In totaal moesten we $14,69 afrekenen voor een bestelling van twee donuts en twee koffie’s. Dit vind ik wel iets aan de hoge kant en daarom is een bezoekje aan Stan’s Donuts niet iets voor elke dag. (Sowieso is het niet heel gezond én woon ik niet in Chicago.) Maar als je een paar dagen in de stad bent en zin hebt in een goede donut, dan kan ik je een bezoekje aan deze keten zeker aanraden!

Video

Om je nog net een beter beeld te geven van deze zaak heb ik een korte video gemaakt waarin ik wat beelden van het filiaal aan Roosevelt road met je deel.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.