De deadlines komen dichterbij en studieontwijkend gedrag- Merels week 3 2020

De deadlines komen dichterbij en studieontwijkend gedrag- Merels week 3 2020

Op het moment dat deze blog online staat zijn mijn deadlines voorbij, nu is het nog even aanpoten. Maar hey juist wanneer je zoveel stomme dingen moet, is het ook fijn om even wat leuke dingen er naast te doen. Dus bij deze: dit deed ik in week drie van 2020. 

Maandag

Helaas voelde ik me maandag niet lekker en besloot ik vanuit huis met school bezig te gaan en niet de hele dag op Windesheim te zitten. Gelukkig heb ik wel het één en ander kunnen doen voor mijn journalistieke project en om even wat frisse lucht binnen te krijgen liet ik samen met mama die honden uit. Aan het eind van de middag ging ik weer terug naar Zwolle.

Roos vond zondag een tennisbal en sinds dien wilde ze niet meer zonder bal op pad, dus ook maandag ging die mee

Dinsdag

Dinsdag werkte ik wel op school aan mijn project en aan het einde van de middag ging ik naar yoga. Die avond heb ik lekker ontspannen op de bank tv gekeken. Op dinsdag zijn er allemaal leuke programma’s 🙂 First dates, vier handen op één buik, net ff anders en Nachtdieren. Dus ja ik heb me prima vermaakt.

Woensdag

Woensdag werkte ik opnieuw vanuit huis en was ik bezig met het opruimen van mijn kamer. Die avond kwam Astrid langs om mijn reserve sleutel te halen (zij verblijft deze week in mijn kamer terwijl ik weg ben) al was ik even vergeten dat die nog in mijn moeders handtas zat, oops. Gelukkig hebben we wel gezellig samen gegeten en heb ik de sleutel vrijdag bij haar ouders gebracht.

We aten samen vier toetjes, want we konden niet kiezen haha

Na het eten nog even een avondwandeling door de stad én langs de schaapjes.

Donderdag

Samen met Ernestina werkte ik donderdags vanuit mijn huis. We waren allebei bezig met ons onderdeel van de gehele productie en hebben vooral ook veel gekletst. Aan het einde van de middag gingen we nog even de stad in om wat foto’s te maken voor onze blogs/Instagram.
Die avond had ik een feestje van een oudklasgenoot en ik vond het leuk om iedereen weer te zien. De meeste had ik niet meer gezien voordat ik op stage ging en dat was augustus 2018.

Vrijdag

Overdag was ik bezig met het schoonmaken en opruimen, mijn planning had ik niet helemaal op orde, dus het was nogal haasten om op tijd op het station te gaan. Die avond ging ik samen met mijn moeder naar mijn oom en tante om mijn broertje weg te brengen. Die is deze week met mijn oom en neef op skivakantie en JA ik ben jaloers.

Met een zware koffer terug naar Zeewolde
De hond van mijn oom en tante kwam gezellig op schoot zitten 

Zaterdag

Helaas moest er nog het één en ander gebeuren voor school, dus daar ben ik mee bezig geweest. Verder vertoonde ik veel studieontwijkend gedrag: ik las een boek, keek Over mijn lijk terug, schreef blog artikelen en liet met mama de honden uit.

Zondag

De laatste dag voor mijn grote deadline. Ik ben vooral bezig geweest met het schrijven van mijn portfolio teksten. Voor mijn ontspanning ben ik met de honden gaan lopen en liepen we langs een weide met paardjes. Die avond had ik bijna alles af en heb ik even kunnen ontspannen op de bank. Ik kan niet wachten tot alles is ingeleverd en ik goede cijfers heb gehaald.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.