Dit waren mijn 5 populairste Instagram foto’s #januari

Dit waren mijn 5 populairste Instagram foto’s #januari

Eerlijk is eerlijk, ik ben een beetje verslaafd aan mijn telefoon en vooral op Instragram spendeer ik veel tijd. Scollen door mijn timeline, stories bekijken of nieuwe accounts ontdekken, ik kan er uren zoet mee zijn. Ook op mijn eigen account vind ik het leuk om regelmatig foto’s te delen. Vandaag deel ik de vijf populairste posts die ik in Januari op mijn account deelde.  

5. Erg blij met mijn eten!

 

4. Poseren in Parijs 🙂

3. Een Zwolse foto!

2. Een gedeelde eerste plaats!

1. Een gedeelde eerste plaats!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.