Fashion| Bruine Timberland laarzen

timberland mont chevalier chelsea

Mijn eerste paar Timberlands kreeg ik een aantal jaar geleden van mijn moeder. Sindsdien is mijn collectie Timberlands uitgebreid tot vier paar en ik kan eerlijk zeggen dat het één van mijn favoriete merken is voor (winter) schoenen. In eerste instantie dacht ik bij Timberland alleen aan de classic boots, maar inmiddels weet ik dat hun collectie veel meer is dan alleen dat. Onlangs bestelde ik mijn nieuwste paar Timberland laarzen en ik ben verliefd!

Via een Instagramadvertentie kwam ik terecht op de website van Afound, een outletwebsite van de eigenaren van H&M. Op deze website kun je veel verschillende merken kopen met hoge kortingen. De bruine Timberland laarzen trokken meteen mijn aandacht en de hoge korting van €80 zorgde ik ervoor dat ik ze in mijn (virtuele) winkelmandje gooide. De schoenen bestelde ik op zaterdag en woensdag werd mijn pakketje bedacht. (*Ik liet de schoenen bezorgen bij mijn ouders in Nederland, waar ik op dat moment was.)

De schoenen zijn gemaakt van lichtbruin, soepel leer en zijn erg comfortabel. De laarsjes zijn op enkelhoogte en passen bij verschillende outfits. Met een spijkerbroek en een tof shirt kun je ze gebruiken voor een stoere outfit, maar ook met een nette broek of een jurkje staan ze prachtig bij je outfit. Omdat de schoenen bruin zijn, draag ik ze het liefst met een spijkerbroek, al staan ze ook prima bij een paar zwarte jeans.

De Timberland laarzen zijn super comfortabel en ik ben opnieuw super enthousiast. Het is mijn vierde paar Timberland schoenen en het zou me niks verbazen als daar in de toekomst meer schoenen bijkomen ๐Ÿ™‚ Het enige nadeel van de laarsjes: het leer is heel glad en ik ben super bang dat ik de schoenen makkelijk beschadig. Dus ja, ik moet wel heel voorzichtig zijn.
Het model van de Timberland laarzen is Mont Chevalier Chelsea in de kleur bruin. Op dit moment zijn ze uitverkocht bij Afound en ik heb geen idee of ze ooit nog terug komen. Op de website van Sarenza zijn nog een aantal paar van deze Timberland laarzen te bestellen, maar dan in het zwart. (Ik ben niet bekend met deze website, maar wilde toch een link met jullie delen naar de laarzen. Op de Timberland website zijn ze uitverkocht.)

Wil je meer fashion artikelen lezen? Kijk dan op deze pagina.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Heleen
  november 1, 2020 / 20:32

  Hoi Merel,
  Ik heb pas recent je blog ontdekt, leuk om je belevenissen in Parijs te volgen, juist ook nu tijdens corona!

  Heb je al eens geblogd waar je woont in Parijs? En in wat voor appartement? Daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar ๐Ÿ™‚

  • Merel
   Auteur
   november 3, 2020 / 16:27

   Wat leuk om te lezen dat je mijn belevenissen in Parijs graag volgt.
   Ik heb nog nooit wat geschreven over de specifieke plek waar we wonen en het appartement waar we in wonen, maar dat is wel een heel goed idee! Ik ga het op mijn lijstje met blogonderwerpen zetten ๐Ÿ™‚

   Kort samengevat: ik woon samen met mijn vriend in een appartementje in het 15e arrondissement. We hebben net iets meer dan 50m2 voor een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en balkon. Voor Parijse begrippen is dit best wel ruim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.