Aftellen tot onze vakantie op Corsica!

Aftellen tot onze vakantie op Corsica!

Terwijl het buiten langzaam warmer begint te worden, droom ik weg bij de gedachte aan vakantie. Mijn semester in Parijs vliegt voorbij en nog maar drie weken tot mijn allerlaatste les op Ipag. In mei heb ik nog twee tentamens en daarna is het officieel zomervakantie! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het al bijna zover is. Langzaam begin ik met plannen maken voor die vier maanden vrijheid en ik heb al een aantal dingen geregeld. Ik heb een baantje gevonden in Parijs, ga in augustus twee weken op vakantie met mijn vriend én begin mei gaan we een weekje naar Corsica.

Voor de derde keer gaan we terug naar het (Franse) eiland wat tegenover Sardinië ligt. Uiteraard gaan we weer naar dezelfde plek en ik ben de dagen aan het aftellen. Gelukkig is de voorpret voor deze vakantie nóg leuker dankzij Studentendrukwerk. Onlangs ontving ik namelijk een foto gedrukt op canvas en ik koos een foto van Bonifacio (het zuidelijkste stadje van het eiland). De foto maakte ik tijdens onze eerste vakantie op Corsica en is nog steeds één van mijn favorieten.

De foto is verticaal en gedrukt op een canvas van 40 x 60 waardoor het toch best een groot is. Helaas is het doek tijdens het bezorgen een klein beetje beschadigd, maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben heel erg blij met de afdruk en de foto gaat een mooi plekje krijgen aan de muur. Op deze manier worden we regelmatig herinnert aan dat heerlijke vakantie plekje, waar we bijna weer naar toe mogen!

Wil jij zelf ook een foto laten afdrukken op canvas? Neem dan een kijkje op deze website.

*Dit artikel bevat een product wat ik gekregen heb.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.