Hallo 2020, een jaar vol veranderingen

Palais Royal

Lieve allemaal,

Allereerst wil ik je een heel gelukkig nieuw jaar wensen! Ik hoop dat je terugkijkt op een fijn 2019 en dat 2020 nog beter gaat zijn. Ik hoop dat je omringt wordt door mensen die van je houden, je dingen mag doen die je blij maken en je gelukkig bent met wie je bent en wat je doet. Zo niet, dan hoop ik dat je dat geluk dit jaar gaat vinden!

De jaarwisseling vind ik altijd een speciale periode. Eind december schrijf ik mezelf een brief die ik op 31 december van het volgende jaar mag lezen. Deze jaarwisseling schreef ik een schrift vol, voor de toekomstige Merel, over 10 jaar mag ik dat boekje van mezelf gaan lezen. Tja, voor de deceniumwissel wilde ik toch wat speciaals doen.

Naast het schrijven in mijn boekje, heb ik ook doelen gesteld voor het komende jaar, ben ik gaan nadenken over de dingen waar ik me echt op wil focussen en welke veranderingen het komende jaar voorbij komen. Dat zijn er nogal wat! Mijn ouders hebben net voor de kerst een huis gekocht in het oosten van Nederland. Zij gaan Zeewolde achter zich laten en daarmee ook mijn geboorte dorp. Het zou best gek zijn om daar bijna niet meer te komen. Nu ga ik nog regelmatig een weekendje naar huis, maar dat gaat vanaf augustus 2020 veranderen.
2020 is ook het jaar waarin ik, hopelijk, mijn hbo-diploma journalistiek ga halen en opzoek moet naar een volwassen baan.

Doelen:

 1. Mijn diploma halen
 2. Dagelijks bloggen
 3. 10 kilo afvallen
 4. Wekelijks een video uploaden op Youtube
 5. Groeien op Instagram

Ik heb nog een aantal doelen, maar die hou ik liever voor mezelf.

Wat zijn jouw doelen voor 2020? Had je doelen voor 2019 en heb je die behaald?

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Lamprose
  januari 1, 2020 / 12:53

  Lieve Merel, een warme zonnige groet vanuit de Veluwe. Beekbergen. Prachtige doelen. Vooruitblikken en dan afstuderen in augustus. Heel veel succes. En dan heb je nu iets geschreven voor jezelf dat je gaat herlezen in 2030!!! Dat lijkt lang maar tyd is relatief. Zul je dan nog bloggen? Kunnen we t lezen? T leven is ook spannend, avontuurlijk. Komt goed. Liefs lamprose

  • Merel
   Auteur
   januari 1, 2020 / 17:59

   Dankjewel voor je lieve reactie!
   Ik ben heel benieuwd hoe ik over 10 jaar terugkijk naar het boekje wat ik de afgelopen weken gemaakt heb 🙂 En hoop dan zeker nog te bloggen!
   IK hoop dat alles goed met jullie gaat!

   Liefs,
   Merel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.