Ik werkte mee aan deze radiouitzending

Ik werkte mee aan deze radiouitzending

Het eerste semester van het laatste jaar van mijn opleiding is voorbij. Afgelopen maanden ben ik bezig geweest met een project rondom het treintraject Amsterdam – Berlijn. Dit deed ik met mijn studiegroepje in samenwerking met Reporter Radio. Gisteren werd de uitzending waar we naartoe gewerkt hebben uitgezonden op Radio1. (Hierbij wil ik wel melden dat het onderwerp waar ik me op gefocust heb, niet is meegenomen in de uitzending.) Mocht je de uitzending toch willen luisteren dan kan dat HIER. (Het gaat om de uitzending van 26 januari 2020)

Naast een radiouitzending maakten we een website, waarop ik alle teksten schreef over het onderwerp bagagediefstal.

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.