Kijktips februari 2020

Kijktips februari 2020

Hoewel tv steeds minder populair lijkt te worden, hang ik nog dagelijks voor de beeldbuis. Zo rond het avondeten gaat de tv aan en pas tegen bedtijd gaat het scherm weer op zwart. De ene dag kijk ik met volle focus, terwijl ik het soms ook gewoon fijn vind als achtergrondgeluid. Dan is alleen wonen toch een stuk minder stil. Vandaag deel ik drie tv programma’s met jullie die in deze periode uitgezonden worden en waarvan ik denk dat ze de moeite waard zijn. 

Forever young 

In het programma Forever Young van BNNVARA volgt Chris Zegers een aantal ouderen die zich nog heel jong voelen. Zo volgde hij in de meest recente aflevering een negentiger die nog fanatiek ijshockey speelt. Erg inspirerend om te zien hoe mensen op deze leeftijd nog zo vol in het leven staan. Ik denk dat ik alleen maar kan zeggen dat ik ooit hoop die leeftijd te bereiken en dan nog zo fanatiek met mijn hobby/passie bezig te zijn 🙂

Forever Young is te zien op maandag avond om 20:25 op NPO 3

Au pairs 

Het gloednieuwe programma Au pairs begint vanaf dinsdag 18 februari. De programma makers volgen vier jonge meiden die voor een aantal maanden als au pair in Los Angeles aan het werk gaan. In de trailer is te zien dat dit niet geheel vlekkenloos gaat.

Au pairs is vanaf 18 februari, iedere dinsdagavond om 21:10 te zien op NPO 3. 

Boer zoekt vrouw

Ja hoor, vanaf eind deze maand begint weer een heel nieuw seizoen van Boer zoekt vrouw. Yvon Jaspers helpt opnieuw vrijgezelle boerne om de liefde van hun leven te vinden. En hopelijk met succes!

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw is te zien op zondagavond om 20:25 op NPO 1. De eerste aflevering is op zondag 23 februari, nog heel eventjes wachten dus. 

Zie hier de kijktips van Januari. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.