Kijktips maart 2020

Kijktips maart 2020

Hoewel tv steeds minder populair lijkt te worden, hang ik nog dagelijks voor de beeldbuis. Zo rond het avondeten gaat de tv aan en pas tegen bedtijd gaat het scherm weer op zwart. De ene dag kijk ik met volle focus, terwijl ik het soms ook gewoon fijn vind als achtergrondgeluid. Dan is alleen wonen toch een stuk minder stil. Vandaag deel ik drie tv programma’s met jullie die in deze periode uitgezonden worden en waarvan ik denk dat ze de moeite waard zijn. 

Prison Girls – Life Inside

In dit programma worden vrouwen in een Amerikaanse gevangenis. De programmamakers mogen echt binnen de muren van de gevangenis meekijken en alle dingen waar de vrouwen tegenaan lopen zijn zichtbaar. Erg indrukwekkend om te zien.

Prison girls is te zien op woensdagavond om 21:15 op NPO3

The cocaine trail 

Zes jonge Nederlanders gaan samen met een televisie crew naar Colombia om the cocaine trail te volgen. Ze maken alle stappen mee die hun witte poeder aflegt van Colombia naar Nederland. Gisteravond wat de eerste aflevering van dit nieuwe programma en het werd al snel duidelijk dat dit een behoorlijk heftig programma is. De reis begint in Medellin, de stad die jaren heeft geleden onder het drugs regime van Pablo Escobar.

The cocaine trail is te zien op woensdagavond om 20:25 op NPO3

Floortje terug naar het einde van de wereld

Floortje gaat terug naar een aantal mensen die ze in eerdere seizoenen van Floortje naar het einde van de wereld bezocht heeft. Reizen naar een aantal van de meest verlaten plekken ter wereld en wederom indrukwekkend. Aan de ene kant trekt een leven op zo’n prachtige plek mij aan, aan de andere kant weet ik niet of het bij me past. Door dit te kijken, kan ik in ieder geval lekker wegdromen.

Floortje terug naar het einde van de wereld is te zien om 21:30 op NPO1

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.