Lees hier meer over mijn avontuur in Frankrijk

Lees hier meer over mijn avontuur in Frankrijk

Net voordat ik naar Frankrijk vertrok kwam ik een oproepje tegen van de Hogeschoolkrant, dat zij een blogger zochten voor het nieuwe semester. Ik heb contact opgenomen met de redactie en zij vonden het een goed plan als ik het 2e semester van het schooljaar 2018-2019 voor de schoolkrant zou schrijven over mijn Erasmus in Parijs. Dat heb ik de afgelopen maanden regelmatig gedaan.

Gemiddeld één artikel per drie weken, schreef ik tijdens mijn Erasmus semester in Frankrijk. Soms was het echt even goed zoeken waarover ik zou schrijven, terwijl het de andere keren super snel ging. Inmiddels zijn er verschillende blogs in de krant verschenen en ook op de website staat een hele reeks artikelen. Dus wil jij graag meer lezen over mijn Franse avontuur, lees dan HIER de blogposts die niet op mijn eigen website verschenen.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.