Lunch hotspot in Parijs: Bagelstein

Bagelstein

Parijs telt duizenden cafés, leuke restaurantjes en lunchtentjes, de keuze is reuze en daarom is het soms moeilijk om een toffe hotspot te vinden. Om je een handje te helpen zal ik alle plekken waar ik een positieve ervaring mee heb delen. Wieweet vindt jij deze plekken net zo leuk als ik! Gisteren lunchte ik bij Bagelstein aan Rue Vaugirard en ik kom zeker nog een keer terug. 

Bagels

Bagelstein

Het lunchtentje wat ik bezocht is onderdeel van een franchise, wat betekent dat je overal in Frankrijk filialen van Bagelstein kunt vinden. Alleen al in Parijs zijn er meer dan 28 ‘restaurants.’ Het filiaal waar ik was is vrij klein en biedt zitplek voor ongeveer vijftien personen, de meeste mensen kwamen hier dan ook voor een take-out menu. Ik heb ongeveer anderhalf uur binnen gezeten omdat ik moest wachten tot mijn Franse les begon en vond het fijn om even wat artikelen voor mijn blog te schijven terwijl ik genoot van een heerlijke lunch.

Menu
Zoals de naam al verklapt, kun je bij Bagelstein bagels eten, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan zoete lekkernijen zoals cheesecake en muffins.  De bagel die ik koos is de Isidore met Cream Cheese, zongedroogde tomaten, mozarella, paprika en groene pesto. De ingrediënten zijn allemaal vers en ik heb genoten van een heerlijke lunch! Ik bestelde een menu wat bestond uit een bagel naar keuze, een toetje naar keuze (een muffin!) en een cola voor €8,90. Dit vond ik een prima prijs aangezien ik meer dan genoeg voedsel kreeg, het goed smaakte en het een leuk plekje is om te zitten.

Bagel

Aanrader?
Waarschijnlijk is het je al duidelijk, maar ik raadt je absoluut aan om een bezoekje te brengen aan één van de Bagelstein filialen. Ervanuit gaande dat ze allemaal dezelfde kwaliteit leveren. Ik ga sowieso nog een paar keer terug aangezien ik regelmatig een uur lunchpauze heb tussen mijn college’s door en het is hier normaal om buiten de deur te lunchen.

Wil jij ook naar Bagelstein?
Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel en wil je ook een bezoekje brengen aan Bagelstein? Neem dan een kijkje op de website voor een overzicht van de locaties (en de menukaart). En vergeet mij niet een berichtje te sturen, want ik ben héél erg benieuwd hoe je het vond!

Foto’s van het lunchtentje:

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.