Merels week 1 – 2020

Merels week 1 – 2020

Een nieuw decenium, jaar en blogpost! Afgelopen jaar begon ik met wekelijkse blogs, maar op het moment dat mijn laptops crashte ben ik ermee gestopt. Dit jaar pak ik deze serie weer op en ga ik wekelijks een overzichtje delen van de dingen die ik deed. De eerste week van 2020 is alweer een feit en wat mij betreft was het een prima weekje. Nog even relaxen en rustig aan doen voordat het normale leven weer begint.

Maandag

Na een weekje Parijs, was het maandag tijd om terug te keren naar Nederland. Iets na het middaguur reden we richting Zeewolde en de reis verliep gelukkig prima. We hadden bijna geen file’s en rond half 8 ’s avonds kwamen we aan bij mijn ouders. Altijd fijn om thuis te komen en te knuffelen met de hondjes :).

Dinsdag

Wat mij betreft, één van de meest bijzondere dagen van het jaar, oudjaarsdag. Een dag om terug te kijken naar het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2020. Normaalgesproken bak ik op oudjaarsdag oliebollen met mijn vader, dit jaar reed ik naar Zwolle om wat spullen op te halen. ’s Middags speelden we spelletjes met de familie en ’s avonds kwamen vrienden van mijn ouders langs om oud&nieuw te vieren. Geen ingewikkelde dingen, maar gewoon gezellig spelletjes spelen, lekker eten en goede champagne.

Walking taco’s
Ze keken alleen in de camera omdat ik ook koekjes vast had.
Laatste foto van 2019, met champagne die we pas mochten drinken in 2020.
Zelf hadden we (net als de vorige jaren) geen vuurwerk, maar kijken we naar alles wat de buren afsteken.

 

Woensdag

Hoewel ik het liefst de hele dag op mijn bed had gelegen om bij te komen van een lange avond, wilden mijn ouders op 1 januari de zolder opruimen. Ik ben vooral bezig geweest met het uitzoeken van alle oude kaartjes, tekeningen en boeken. Laten we zeggen dat tekenen nooit mijn grootste talent is geweest.

Vooral de hond met twee poten is echt realistisch.
Eerste maaltijd van het jaar: lasagna!

Donderdag

Mijn vriend en ik waren een dagje met z’n tweeën thuis, in het huis van mijn ouders. We hadden een heerlijk relaxt dagje, aten left over nachos en liepen ruim anderhalf uur met de honden.

Vrijdag

Het laatste ‘officiële’ vakantiedagje. Lekker relaxen, wandelen met de honden en spelletjes spelen. Helaas verloor ik met Kolonisten van Catan én Monopoly.

Zaterdag

Steeds meer mensen om mij heen zijn fanatiek aan het puzzelen, dus ik dacht laat ik het ook eens proberen. Ik haalde een paar dagen eerder een oude puzzel van zolder en deed een aantal pogingen tot het voltooien van de uitdaging. Laat ik zeggen dat de puzzel nog steeds niet af is, oops.
Zaterdagavond namen mijn vriend en ik mijn ouders en broertje mee uiteten, dit hadden we ze cadeau gegeven voor Kerst. Via Socialdeal reserveerden we een tafeltje bij De Mens in Zeewolde. Voor het eerst dat ik uiteten ging in het centrum van Zeewolde en ik was positief verrast.

Mission impossible
Proost
Yummy!

Zondag

De laatste vrije dag voordat het ‘echte leven’ weer begint. Wandelen in Nunspeet met de hondjes, stokbroodjes met Franse kaas eten en lekker lui voor de tv hangen. Precies zoals een zondag hoort te zijn 🙂

Volg jij mij al op Youtube, Instagram en Facebook?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.