Mijn week 13 en 14: vooral heel veel slapen

Mijn week 13 en 14: vooral heel veel slapen

De afgelopen twee weken waren helaas niet zo fijn als ik had gehoopt. Ik voelde me niet lekker en uiteindelijk ben ik ruim een week behoorlijk ziek geweest. Een ontstoken oog, oorontsteking, heel erg verkouden en koorts zorgde er voor dat ik bijna een volledige week in bed doorgebracht heb. Toch wil ik wel weer een foto-overzicht delen van de afgelopen weken.

Maandag 25 maart

Ik deed een poging tot weekvloggen toen in maandag naar de metro liep. Een prima begin van de vlog, alleen heb ik de rest van de week geen video’s meer gemaakt.

Dinsdag 26 maart

Toen mijn ouders naar Parijs kwamen hebben ze de airfryer uit het kerstpakket van mijn vader voor ons meegenomen. Die hebben we getest door homemade fries te maken. En eerlijk is eerlijk, het is best goed gelukt.

Woensdag 27 maart

Even een outfit foto op de woensdagochtend, omdat ik erg blij was zonder winterjas naar buiten te kunnen. Én omdat ik voor het eerst mijn nieuwe schoenen aan had.
Cultural aspects of management, deze les overleef ik niet zonder koffie.

Donderdag 28 maart

Ik was een dagje vrij van school en voelde me niet heel fit. Toch vond ik dat ik even naar buiten moest en liep een rondje door onze wijk.
Le parc André-Citroën

Vrijdag 29 maart

Helaas waren mijn vriend en ik allebei ziek thuis en behalve een bezoekje aan de huisarts zijn we de deur niet uit geweest.

Zaterdag 30 maart

Terwijl ik ziek in bed lag hoorden we buiten super veel lawaai, dus ja toen wilde ik even buiten kijken wat er aan de hand was. Het ging om een protest tegen Endometriosis en het feit dat hier te weinig aandacht aan wordt besteed.

Zondag 31 maart

Ik voelde me iets beter en ging naar mijn werk om een fiets op te halen. Op de terugweg fietste ik langs het Louvre omdat ik de streetart voor de 30ste verjaardag van de Pyramide graag wilde zien. Helaas was een groot deel al weggehaald.

Maandag 1 april

MIjn vader moest voor zijn werk in Parijs zijn, dus hij kwam gezellig bij ons langs.
We gingen uiteten en uiteraard koos ik voor een hamburger.

Dinsdag 2 april

Vanaf dinsdag werd ik heel erg ziek en heb ik de hele dag in bed gelegen. Op het moment dat ik heel even uit bed kwam keek ik uit het raam en bewonderde ik het duiven koppel wat een nestje bouwt in onze tuin.

Woensdag 3 apil

Ik maakte een foto van mijn ontbijtje, maar verder heb ik de hele dag in bed gelegen. Ik had een ontstoken oog, was heel erg verkouden en had een oorontsteking.

Donderdag 4 april

Donderdags moest ik mijn fiets terugbrengen naar werk omdat we de volgende dag een hele grote groep toeristen hadden. Met de metro ging ik weer naar huis. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik op vrijdag mijn eerste tour zou fietsen, maar dat ging niet door omdat ik nog te ziek was.

Vrijdag 5 april

Mijn vriend maakte homemade fries and steak.

Zaterdag 6 april

Hoewel ik me nog behoorlijk ziek voelde, moest ik zaterdag naar school. Ik had al behoorlijk veel college’s gemist en kon het me niet veroorloven om nog een dag langer thuis te blijven. Ik was behoorlijk uitgeput na die schooldag.

Zondag 7 april

Vanuit ons appartement kijken we uit op een gemeenschappelijke tuin (waar we overigens niet in mogen) en daar lopen een aantal katten. Deze rood-witte kat is mijn favoriet!

Wil je meer weekoverzichten lezen? Kijk dan op deze pagina.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.