Mijn week 15: mijn eerste fietstocht en een concert in Parijs!

Mijn week 15: mijn eerste fietstocht en een concert in Parijs!

Eindelijk voel ik me weer beter na twee weken ziek zijn. Toch wel fijn om weer naar school en weer dingen te ondernemen. Deze week had ik mijn eerste tour met klanten én ik ging naar een concert van James TW.

Maandag

Aangezien ik later in de week mijn eerste fietstocht had heb ik een rondje geoefend. Ik was nogal bang dat ik zou verdwalen tijdens de tocht, dus heb het rondje de dagen voor de tocht nog een aantal keer gefietst. Onderweg maakte ik een foto van een kerk met een kersenbloesem omdat het er zo mooi uitziet.

Dinsdag

Met mijn klas van mijn Franse les gingen we naar Museé Rodin. Rodin was een kunstenaar die vooral veel beeldhouwkunst maakte. Zijn bekenste stuk is de Denker. Het museum was mooi om te zien, maar persoonlijk vond ik ons bezoek iets te lang. Ik ben niet echt een kunstliefhebber en was zelf een stuk sneller door het museum gegaan.

Woensdag

Mijn allereeste fietstour, met maar één gezin. Gelukkig vond ik het onwijs leuk om te doen, ondanks het feit dat we volledig natgeregend zijn. Na de fietstocht had ik vier uur lang college, dus ik was heel blij dat mijn vriend die avond pasta carbonara voor mij maakte. Dat had ik wel verdiend haha.

Donderdag

Ik was lekker een dagje vrij van school en ben de hele dag thuis gebleven. Bezig met mijn blog en vooral bezig met school opdrachten. Onlangs kocht ik het boek Structuurjunkie van Cynthia en ik had donderdag eindelijk de tijd om daarmee te beginnen.

Vrijdag

Mijn kaartjes kocht ik al in februari, maar vrijdag was het eindelijk zo ver: het concert van James TW. Drie jaar geleden heb ik hem zien opdreden in Minneapolis toen hij met Shawn Mendes op tour was. Dit keer speelde hij zijn eigen headline tour. Het concert was in een klein zaaltje en ik denk dat er nog geen 150 man publiek was. Hierdoor stond iedereen behoorlijk dichtbij tijdens de show én er werd heel weinig geschreeuwd. Vooral de ‘stilte’ vond ik echt fijn en ik was blij dat ik daadwerkelijk de artiest kon horen zingen. Tijdens één van zijn nummers koos hij er voor om volledig unplugged te spelen en hij kwam midden in het publiek staan. Op onderstaande video kon je horen hoe dat klonk.

Zaterdag

Na een toch wel vermoeiende week, was zaterdag een heerlijk luie dag. Lekker op de bang Girlboss kijken 🙂

Zondag

Terwijl mijn vriend zondag voetbal keek, chillde ik in bed met mijn laptop. Ik hield me vooral bezig met backups maken van alle foto’s en video’s die ik in de afgelopen jaren verzameld heb.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.