Mijn week 23:

Mijn week 23:

Het was weer een heerlijk weekje. Ik genoot van mijn vrije tijd, besteedde veel tijd aan mijn blog, werkte een dubbele shift én at een hoop lekkere dingen. Ik zou zeggen: tijd om terug te kijken. 

Maandag

Mijn week begon productief en actief. Maandagochtend begon ik met een rondje hardlopen om daarna de hele dag bezig te zijn met mijn blog. Nieuwe artikelen schrijven en oude content optimaliseren. Verder ben ik ook lekker bezig geweest met het monteren van mijn eerste vlog.

Ik liep vooral langs een oud treinspoor. Vroeger bracht deze lijn je naar de buitenkant van de stad, inmiddels is dit een wandelpad waar je vooral veel hardlopers tegenkomt.

 

Dinsdag

Het was nogal een druilerige dag, dus ik beelf vooral veel binnen om aan mijn blog en vlog te werken. Ondertussen werd ik vooral heel erg verdrietig van de velen regenbuien buiten.

Woensdag

Ik ben weer een dagje productief bezig geweest op mijn laptop en vond dat ik wel een lekkere lunch verdiende na een ochtend hard werken. Het werd zelfgemaakte courgette-brocolisoep en geroosterd stokbrood met tomaat, yummy!

Donderdag

Voor het eerst deze week mocht ik weer aan het werk en meteen met een dubbele shift. Tussen de twee tours in ging ik lunchen bij een bakkerijk, waar ik onder andere deze vanille eclaire at. Helaas smaakte die niet zo lekker.

Vrijdag

Samen met een vriendin ging ik de stad in om foto’s te maken én om samen te lunchen. De foto’s zijn wat mij betreft goed gelukt, de lunch viel best tegen. Ik moet zeggen dat ik wel betere couscous gegeten heb.

Zaterdag

Overdag waren mijn vriend en ik lekker thuis, terwijl we ’s avonds op pad gingen met zijn beste vriend en zijn vrouw. We aten Vietnamees (yummy) en voor het toetje gingen we naar een Chinees theehuis. Mijn vriend en ik deelden een aardbeiendrankje (soort bubble tea) en een oreo taartje. De taart is voor herhaling vatbaar, het aardbeiendrankje niet.

Zondag

Afgelopen vrijdag probeerden we een nieuwe bakkerij bij ons in de buurt en die viel in de smaak. Zondagmiddag gingen we hier dan ook heen om taartjes te halen. Die taartjes waren echt héél erg lekker!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.